Spaceflow este o aplicație mobilă de community management concepută pentru interacțiunea digitală directă și accesul la beneficii pentru comunitatea clădirii, care îi ajută pe proprietarii de active să crească valoarea activelor, să deblocheze noi surse de venit și să devină bazate pe date. Spaceflow este implementat deja în România în clădirea SkyTower din București, prin Online Real Assets, partenerul Spaceflow în România.

 

Situat într-una dintre cele mai atractive locații din Viena, THE ICON dă viață culturii de birouri urbane futuriste: aproape de centrul orașului, de înaltă calitate, orientată spre viitor și cu acces direct la Hauptbahnhof din Viena, cu toate avantajele sale de transport și infrastructură. THE ICON este clădirea emblematică a Allianz și cea mai modernă proprietate a sa la nivel global, oferind spații de birouri premium, alături de fitness, comerț cu amănuntul și mai multe opțiuni de luat masa.

Complexul este format din trei turnuri de birouri ultramoderne conectate printr-o zonă de mall / atrium, cu chiriași variind de la servicii financiare, consultanță fiscale și soluții IT, până la sectorul farmaceutic. Într-un viitor apropiat, chiar și membrii Parlamentului European vor lucra în cadrul acestuia. În prezent, există 25 de chiriași care operează în cadrul THE ICON, rezultând în total aproximativ 2 500 - 2 800 de angajați.

 

Ce efect a avut COVID-19 asupra comunității dvs. și a modurilor în care utilizează Spaceflow?
Inițial, am văzut o scădere a numărului de utilizatori activi în cadrul aplicației Spaceflow și, ca atare, implicarea generală în cadrul comunității a fost mai mică. Credem că acest lucru a fost cauzat de șocul inițial al pandemiei și de o întrerupere inevitabilă, în timp ce oamenii au încercat să se deschidă către un nou mod de viață, incluzând schimbarea obiceiurilor de lucru de zi cu zi.

Am observat că unele măsuri de distanțare socială, cum ar fi menținerea unei distanțe respectabile între companii, implementarea sistemelor unidirecționale în cantină, ascensoare și între zonele comune au ajutat angajații să se simtă mai în siguranță în incintă și acele măsuri sunt respectate cu tărie.

Prin utilizarea Spaceflow, toate informațiile legate de COVID-19 au fost comunicate cu ușurință, iar comunitatea THE ICON a fost permanent bine informată cu privire la modificările făcute pentru a menține aprovizionarea clădirii în timpul utilizării scăzute a birourilor, a aprovizionării cu apă, a setărilor de ventilație și multe altele.

Măștile faciale au devenit o parte a vieții noastre de zi cu zi. Prin urmare, echipa comunității Spaceflow a organizat un concurs pentru comunitatea clădirii THE ICON, având ca subiect cele mai creative măști faciale. Acesta este doar un exemplu al unei activități distractive de implicare în comunitate în aceste vremuri neplăcute.

Cum vă ajută Spaceflow să vă construiți comunitatea?
Una dintre caracteristicile noastre preferate din Spaceflow este funcționalitatea de chat, deoarece oferă o viteză și o flexibilitate deosebite pentru a răspunde și a lua măsuri pentru întrebările chiriașilor. Deoarece acest tip de interacțiune este foarte dezarmant, ne permite să ne ajutăm comunitatea într-un mod tot mai simpatic. Atunci când este întrebată despre funcția lor preferată de Spaceflow, cei din comunitatea noastră adesea menționează că pot primi notificări rapide despre clădire cu actualizări publicate direct pe fluxul de știri. Cu postările și sondajele instantanee, nu se pierd informații și orice schimbări sau actualizări importante sunt transferate imediat către restul comunității.

În timpul izbucnirii inițiale a COVID-19, Spaceflow și-a oferit sprijinul în integrarea senzorilor din cantina noastră, permițând chiriașilor să verifice capacitatea locației în timp real, înainte de vizita lor. În acest fel, măsurile de distanțare socială au fost păstrate cu strictețe, dovedindu-și eficiența.

Un interviu cu Markus Jancik, Property Management, THE ICON VIENNA, Strabag, realizat de Tereza Krpcová, Spaceflow.


Mai multe detalii despre Spaceflow în România: Online Real Assets