„ABOVE își propune să reprezinte un ansamblu urban iconic in cea mai vibrantă zonă de dezvoltare, ce se va remarca prin rafinamentul formei arhitecturale. Cu vederi panoramice spectaculoase, apartamentele ABOVE sunt completate de facilități exclusive, precum: Spa & Fitness, cu piscină interioară și saune, Hub & Spoke Lounge, un spațiu de unde poți lucra oricând sau te poți bucura de timpul liber, Piațeta Urbană ce cuprinde o întreagă zonă de promenadă și galerii comerciale, atent împletite cu peisajul urban de grădini și terase de peste 8600 mp.”, au declarat reprezentanții ABOVE.

Amplasat într-una dintre cele mai efervescente și cosmopolite zone din Capitală, Floreasca-Barbu-Vacarescu (Șos. Fabrica de Glucoză), ABOVE va fi un reper urban impunător. Prima fază a proiectului va cuprinde două turnuri 3S+D+P+18 etaje, cu zone de lobby spectaculoase la care se adaugă spații pentru restaurant, coffee shop și alte servicii comerciale. Tot în această fază se va dezvolta și un corp de clădire cu regim de înălțime 3S+D+P+10 etaje duplex, cu facilități de recreere la nivelul parterului și demisolului, respectiv sală de fitness, piscină, spa și un spațiu multifuncțional de tip hub & spoke.

Începerea construcției primei faze a proiectului este estimată pentru semestrul al II-lea din 2022, cu termen de finalizare de 24 de luni.

A doua fază a proiectului cuprinde două corpuri de clădire 3S+P+9 etaje, amplasate complementar, cu scopul de a crea o grădină urbană generoasă, cu alei și spații de recreere. Ansamblul are un regim de înălțime variabil, conceput special pentru a oferi vizibilitate panoramică asupra împrejurimilor din toate corpurile de clădire, pentru a asigura locatarilor un nivel ridicat de confort și calitate a vieții.

 

100 mil. Eur, venituri realizate în ulimii 4 ani (din proiectele rezidentiale realizate la nivelul grupului)

Cele mai recente dezvoltări rezidențiale din portofoliul grupului sunt Belvedere Residences Faza 1 si Faza 2, (Fabrica de Glucoză 6-8), Zenville (Mircea Eliade nr.10), iar în stadiu avansat de proiectare se află un nou ansamblu de case în Pipera, pe un teren de 32.000 mp.

Pe lângă proiectele aflate în desfășurare, compania urmărește și noi oportunități de dezvoltare în zona de Nord a Bucureștiului. Potrivit reprezentanților săi, pe piața imobiliară există o cerere crescută și susținută, mai ales pe segmentul propus de companie. Cererea constă în concepte de ansambluri cu funcțiuni mixte, compuse din locuințe colective, proiectate atent, dotate cu cele mai noi tehnologii, alături de zone de servicii, completate de facilități exclusiviste și spații verzi mari.