Grupul Campeador, unul din cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din zona de vest a ţării, a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank. PCF Investment Banking a acţionat în calitate de consultant exclusiv al Grupului Campeador în structurarea, negocierea şi implementarea facilității de finanțare, aceasta fiind a treia finanțare obținută de PCF pentru Campeador.

Linia de finanțare actuală va fi utilizată pentru dezvoltarea proiectului Campeador City, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale aflate în dezvoltare în Timișoara. Prima fază a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare și 113 parcări subterane și supraterane și este localizată în zona centrală a orașului, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru luna aprilie 2022.

Campeador City va include în total opt blocuri cu apartamente cu una, două și trei camere și o clădire de birouri care va include și spații comerciale și o grădiniță. Dezvoltarea proiectului va fi derulată pe parcursul a patru etape.

Grupul Campeador are 15 ani de experiență în construcții rezidențiale și comerciale, reușind de-a lungul anilor să finalizeze cu succes lucrări de infrastructură și retail, modernizări de clădiri, reabilitări termice, construcții de drumuri și realizări de construcții agro-industriale în Cluj-Napoca, Bistrița, București, Timișoara și în alte localități din țară. Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în șapte proiecte rezidențiale din România și Austria.

„Suntem extrem de încântați de colaborarea cu CEC Bank și PCF Investment Banking, precum și de perspectivele de dezvoltare a proiectelor companiei noastre alături de parteneri financiari de un asemenea calibru. CEC Bank a dovedit încă o dată că este cu adevărat o bancă aproape de nevoile antreprenorul român iar încrederea clădită cu fiecare proiect dezvoltat împreună cu consilierea PCF, experiența acumulată și dinamica dintre noi ne fac să fim mândri de această colaborare”, a declarat Florin Larionesi, CEO Campeador Group.

‘’PCF Investment Banking este deja la a treia tranzacție încheiată cu succes pentru Grupul Campeador, împreună cu CEC Bank, o prezență deja constantă în zona finanțării afacerilor antreprenoriale românești. Împreuna cu Campeador lucrăm deja la structurarea proiectelor pentru

anul 2022 și cele viitoare, parte a angajamentului nostru pe termen lung ca partener financiar exclusiv’’ a declarat Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.

PCF Investment Banking este cel mai important consultant local în domeniul serviciilor de finanțări și investiții corporative, M&A (fuziuni și achiziții) și atragere de investiții. Echipa companiei a consiliat peste 100 de companii locale și internaționale, finalizând tranzacții cu o valoare de peste 1,5 miliarde de euro.