În acest moment, 88% din totalul de 240 de apartamente de tip studio dublu, cu 2, 3 și 4 camere au fost deja vândute. În perioada imediat următoare, viitorii rezidenți vor intra în posesia noilor proprietăți. Realizat într-un stil smart-minimalist, ansamblul rezidențial Core Timpuri Noi a implicat o investiție de 23 de milioane de euro.

Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, complexul rezidențial pus la dispoziția clienților de Prima Development Group se remarcă printr-o serie de premiere aduse pe piața românească de profil. Core Timpuri Noi este primul complex rezidențial din România care oferă o garanție de 5 ani din partea dezvoltatorului, un beneficiu important pentru clienții Prima. Cel mai frecvent, garanția acordată este de 2 ani, deși, statistic, peste 90% dintre probleme apar după această perioadă de timp, iar beneficiarii, proprietarii apartamentelor, trebuie să le rezolve pe cheltuiala proprie.

Core Timpuri Noi include 3 spații comerciale la parter și 250 de locuri de parcare, dintre care 25 sunt dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Core Timpuri Noi devine complexul dotat cu cele mai multe stații de alimentare pentru mașinile electrice din Capitală. Într-o perioadă în care achizițiile de mașini electrice se află pe un trend ascendent, indicând clar că viitorul le va aparține, rezidenții complexului Core Timpuri Noi au oportunitatea de a-și încărca mașinile în regim fast-charge chiar la stațiile din parcarea locuințelor proprii. Puterea de încărcare de 22kW asigură încărcarea completă a mașinilor în doar 3 ore. Rezidenții Core Timpuri Noi au astfel un avantaj important, acela de a putea să-și încarce mașinile electrice acasă, în parcarea exterioară a complexului sau în cea de la subsol.

Apartamentele ansamblului sunt dotate cu tehnologii integrate inovative. Locuințele inteligente puse la dispoziție de Prima Development Group sunt adevărate case ale viitorului care permit controlul variatelor sisteme prin comenzi simple, cu device-uri wireless.

„Chiar de la primele locuințe livrate clienților noștri, ne-am dorit ca un apartament marca Prima să aibă un profil aparte. Ne-am propus să construim durabil și sănătos apartamente care să își crească valoarea în timp și să reprezinte investiții cu adevărat smart. Anticipăm principalele tendințe din domeniu și construim locuințe orientate spre viitor, care pun la dispoziția rezidenților toate beneficiile și facilitățile unor case inteligente. În plus, garanția de 5 ani oferită celor care aleg să se mute într-un apartament din complexul Core Timpuri Noi reprezintă o asigurare suplimentară a calității Prima”, spune Andrei Moanță, CEO al Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre principalii jucători pe piața de profil din România, unde este prezent de 16 ani.

Locuitorii ansamblului Core Timpuri Noi au și avantajul proximității de puncte importante de interes din Capitală aflate în zona centrală a orașului, cu acces rapid la parcuri, școli și grădinițe, centre comerciale, restaurante si cafenele. Core Timpuri Noi a fost distins în cadrul European Property Awards 2020 cu premiile „Best Residential Development Romania” și „Best Development Marketing Romania”. Portofoliul Prima Development Group este construit în jurul viziunii spațiului de locuit fiabil, al casei durabile ce rezistă cu brio trecerii timpului și toate proiectele sunt realizate de echipa de profesioniști în construcția de locuințe a grupului, de la concept și proiectare, la design, construire și management.

 

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 16 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards. Viziunea Prima Development Group este cea care diferențiază proiectele rezidențiale pe care le semnează: echipa companiei este formată din profesioniști în construcția de locuințe, care sunt și constructori, nu doar dezvoltatori, dar și ingineri și arhitecți, nu doar antreprenori în afaceri.

Ideea de locuință fiabilă se află în centrul filosofiei companiei, astfel că proiectele livrate de aceasta sunt realizate la calitate superioară și au durabilitate crescută în timp.