„Ultimii ani au reprezentant pentru noi un efort de echipă, ajungând la finalul lui 2019 să avem 1.800 de apartamente livrate. 2020 este un an al schimbării și am considerat oportun, odată cu depășirea bornei de 2.000 de apartamente, să redefinim brandul Gran Via într-o manieră contemporană”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România. 

„Am transpus buna reputație câștigată de Gran Via, în cei 15 ani de activitate pe piața românească, într-o nouă identitate de marcă. Obiectivul nostru a fost să prezentăm un mesaj unic al brandului, prin execuții grafice moderne și relevante publicului țintă, pentru a genera o imagine coezivă tuturor proiectelor Gran Via”, spune Despina Ponomarenco, Managing Partner, Verbio, agenție de marketing & comunicare specializată pe segmentul de real-estate. 

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane EUR în achiziția terenului, infrastructură, 7  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor. 

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureștene, cât și din partea celor care se relochează în București din alte județe. Proiectul este apreciat pentru facilitățile din zonă: stația de metrou Gorjului la 15 minute de mers pe jos, magazinele Lidl, Penny Market, Kik și JYSK din imediata apropiere, precum și pentru numeroasele tipuri de compartimentări. (Sursa: Gran Via)