Cu ecosistemul WiZ și cea mai nouă gamă de produse – ce cuprinde lămpi de masă, lămpi de plafon și accesorii inteligente – e mai simplu ca oricând să îți iluminezi inteligent locuința. Noile produse sunt disponibile începând cu data de 1 septembrie 2021.

Creează ambianța potrivită și dă culoare pereților cu ajutorul luminii

Dorești să transformi zonele întunecate din casă în spații primitoare, ideale pentru lectură? Noua lampă de masă WiZ Hero are un design compact, versatil și te ajută să creezi ambianța ideală atunci când citești, lucrezi sau te relaxezi, cu doar o singură apăsare. Noua lampă vine cu moduri de trezire și culcare presetate, pentru ca tu să te trezești în voie și să îți începi diminețile cu energie, iar somnul să fie mai odihnitor. Datorită controlului unic prin apăsare al WiZ Hero, aceasta este ușor de folosit chiar și de către copii, astfel încât e alegerea perfectă ca lumină de veghe pentru noptiera de lângă pat.

O altă lumină ușor de instalat pe comodă sau pe rafturile bibliotecii este lampa de masă WiZ Squire. Grație designului unic cu o zonă duală de lumină, orice perete alb se transformă cu o pată veselă de lumină color, în timp ce emite simultan și o strălucire difuză pe suprafața unde este poziționată, pentru o atmosferă liniștitoare și armonioasă.

Lumini de plafon inteligente, potrivite pentru fiecare cameră

Pentru cei care preferă iluminatul inteligent elegant și subtil, lămpile de plafon cu lumină variabilă WiZ Tunable White sunt alegerea potrivită. Datorită designului minimalist, foarte subțire, se integrează cu ușurință în camera de zi și în dormitoare și completează orice stil de amenajare interioară. Cu modul RitmCircadian, becurile se reglează automat pentru a imita tranziția naturală a luminii soarelui de pe tot parcursul zilei, în interiorul casei.

Lămpile de plafon cu lumină reglabilă WiZ Adria Daylight și WiZ Adria Warm aduc avantajele iluminatului inteligent în zonele funcționale din casă, cum ar fi bucătăria, baia sau holul. Se pot conecta la aplicația WiZ, pentru a le putea regla luminozitatea fie prin control vocal sau direct din aplicație. Astfel, lumina prea puternică nu te mai orbește când mergi la baie sau la bucătărie în timpul nopții, pentru că o poți ajusta simplu și ușor la o intensitate mai scazută, doar printr-o comandă vocală.

Spoturile pe bară WiZ color sau cele cu lumină variabilă pot scoate în evidență anumite elemente deosebite din locuință, cu ajutorul iluminatului direcțional de accent. Spoturile LED sunt versatile, au capete reglabile, punând în evidență culorile reale și vii ale camerelor, ale ornamentelor preferate sau ale altor decorațiuni din casă. Fasciculul poate fi poziționat și spre biroul de acasă, asigurând o lumină rece, care stimulează concentrarea și productivitatea.

WiZ introduce noul bec din sticlă mată, potrivit în special pentru zona de luat masa, cât și pentru a înlocui orice bec vizibil, oferind un plus de eleganță. Acest bec atrăgător răspândește uniform lumina albă, cu temperatură de culoare reglabilă de la caldă la rece, care este plăcută privirii datorită suprafeței lui fine și mate.

Toate becurile și electrocasnicele normale devin inteligente

Cu priza inteligentă WiZ Smart Plug, toate luminile și electrocasnicele din locuință pot deveni inteligente și pot fi controlate de la distanță din aplicația WiZ sau prin comandă vocală – de exemplu: ventilatoarele portabile sau lampadarele. Utilizatorii pot seta intervale de timp și rutine și pot controla luminile sau electrocasnicele chiar și când nu sunt acasă. Noua priză inteligentă WiZ are un wattmetru încorporat, care monitorizează consumul de energie pentru a-l optimiza.

„Continuăm să extindem portofoliul WiZ cu inovații inteligente, precum priza Smart Plug și noile lămpi de masă și lumini pentru plafon conectate, potrivite fiecărei stări și oricărui stil. Oferind cel mai intuitiv și ușor de configurat ecosistem, cu o aplicație bogată în funcții care conectează produsele noastre inteligente, îi ajutăm pe consumatori să creeze un mediu primitor, cu lumini inteligente pentru fiecare stil de viață”, declară Maikel Klomp, Business Leader al WiZ Connected.

Ecosistemul fiabil WiZ vine cu o aplicație ușor de utilizat și dispozitive plug-and-play, care funcționează prin intermediul rețelei Wi-Fi existent dar și prin Bluetooth. Această tehnologie intuitivă îmbunătățește viața de zi cu zi și completează locuințele utilizatorilor, facând astfel iluminatul inteligent conectat mai accesibil ca oricând.