Drona - proiectată, construită și certificată de către colegii din echipa SSG a fost gândită având ca principal atribut versatilitatea. Dispozitivul sprijină cu succes atât misiunile de monitorizare pentru pază, cât și cazurile speciale, cum ar fi eventualele incendii.

SSG Security inveștește constant în echipamentele și logistica necesare activității companiei. Astfel, SSG se asigură că îndeplinește nevoile specifice ale clienților cu rapiditate și profesionalism.

SSG Security a conceput, dezvoltat si aplicat o serie de servicii profesionale adresate acoperirii serviciilor de securitate in Romania, bazandu-se pe experienta de peste 15 ani a echipei sale, reusind de fiecare data sa corespunda cerintelor unui mediu profesional in continua miscare din sectorul privat, atat pentru obiectivele preluate de firma de paza si protectie SSG Security din Bucuresti, cat si pentru cele la nivel national.
Echipele de interventie utilizate in cadrul desfasurarii obiectivelor de paza si protectie sunt constituite din agenti de paza cu o larga experienta in domeniu, pregatiti pentru a face fata oricarei situatii.
Implementarea calitatii presupune diferite etape, aceasta fiind un proces dinamic si sustinut, ce presupune o stransa colaborare cu clientul, astfel incat rezultatul direct cumulat al activitatilor intreprinse sa fie adresat catre beneficiul clientului.

SSG Security este o firma de paza si protectie cu capital integral romanesc privat, avand ca obiectiv principal de activitate atat insotire persoane, paza si protectie personala, transport valori, exploatarea mijloacelor tehnice antiefractie, interventie rapida in eventualitatea unui eveniment, activitati de investigatie, protectie a bunurilor si a persoanelor, cat si paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, oferind in acelasi timp servicii de consultanta in domeniu.