Casele vor avea prețuri începând de la 106.400 de euro fără TVA, pentru tipul de casă înșiruită cu o suprafață construită de 107,42 mp. Clienții vor putea identifica acest model de casă sub denumirea de Cuib 1. Pentru cuibul 2a, care face parte din modelele de case înșiruite, prețurile încep de la 131.000 de euro fără TVA și suprafața construită este de 120,57 mp. Cuibul 2b are prețuri începând de la 125.000 de euro fără TVA și suprafața construită de 120,57 mp. Cuibul 2c poate fi achiziționat de la 121.000 de euro și are suprafața construită de 108,3 mp. Cuibul 3 oferă o suprafață construită de 143,11 mp și are prețuri începând de la 154.000 de euro și este dispus în ansambluri de case în oglindă.  Cuibul 4 poate fi achiziționat de la 180.000 de euro fără TVA, iar suprafața construită va fi de 153 mp și face parte din modelele de case în oglindă. Pentru clienții care doresc case individuale, Cuibul 5 disponibil în cadrul proiectului Liziera de Lac va putea fi achiziționat cu prețuri de la 224.ooo de euro, cu o suprafață construită de 169,86 mp. 

„Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul și materiale de construcții de ultimă generație. Cu 52% din complex rezervat zonelor verzi, cu obiective de conservare a pădurii prin amenajarea unui parc natural, precum și conservarea lacului Tătaru, planificăm dezvoltarea unei comunități pe termen lung. Întregul proiect este gândit la cel mai fin nivel de detaliu, pentru a putea oferi viitorilor rezidenți un nou standard de locuire care conectează natura cu orașul și facilitățile de ultimă generație.  Toate casele au fost proiectate pentru a optimiza spațiul și aportul de lumină naturală. Distribuția spațiilor verzi are rolul de a crea zone naturale, mici oaze de vegetație, tocmai pentru a oferi intimitate. Tot proiectul este concentrat în jurul confortului și al unui stil de viață echilibrat în armonie cu natura,” a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD România.

Situat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru și la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny, complexul rezidențial va dispune de toate facilitățile urbane avangardiste. Primii care se vor muta în complex vor avea acces la toate facilitățile – un community hub va găzdui un restaurant, o cafenea, un magazin și o farmacie cu servicii medicale de bază. Community hub-ul va oferi rezidenților și un spațiu de co-working și întâlniri care aduce împreună avantajele celor două lumi - confortul de a lucra de acasă și facilitățile moderne ale unui spațiu office. 

Liziera de Lac este un proiect care încurajează un stil de viață sănătos în armonie cu natura. Facilitățile disponibile includ piscină în aer liber, terenuri de tenis, de baschet, piste de bicicletă, alei de promenadă, într-un peisaj unic, între lac si pădure. Pentru confortul viitorilor locuitori, Liziera de Lac pune la dispoziție o aplicație smart special de dezvoltată pentru a putea realiza rezervări pentru terenurile de sport, pentru a oferi acces vizitatorilor și pentru a urmări în timp real microbuzele special puse la dispoziție care vor conecta complexul cu stația de metrou Anghel Salingni. Și cei mai mici rezidenți au un spațiu dedicat. Începând cu finalul anului, la Liziera de Lac, cei mici vor putea merge la grădinița din complex. 

Cristian Corvin, împreună cu echipa sa de arhitecți de la Cristian Corvin Studio, au realizat designul de interior pentru clădirile publice din Lizera de Lac – centru comun și grădinița, dar și propunerile de design pentru interiorul celor 5 tipologii de case. Întreg conceptul are la bază materiale și culori naturale, calde, care conferă o atmosferă confortabilă și relaxantă. Designul grădiniței se inspiră din arhitectura asiatică, atât în ceea ce privește proporțiile, cât și din punct de vedere al culorilor și materialelor naturale alese și al peisagisticii care creează o atmosferă caldă. Aceasta dispune de spații comune pentru diferite activități, spații exterioare în care cei mici să se poată mișca în voie, bucătărie și spații pentru masă, cabinet medical și cameră pentru dormit, toate având un design care să le stimuleze creativitatea și curiozitatea. 
 
Proiectul arhitectural al întregului complex a fost realizat de studioul de arhitectură CONIX RDBM/LiPS din Belgia. Echipa CONIX RDBM/LiPS a plecat de la principiile antropologice de formare a comunităților, astfel, întregul complex gravitează în jurul spațiilor comune și a juxtapunerii dintre intimitatea oferită de zonele de vegetație. Acest tip de planificare urbană încurajează interacțiunile dintre vecini, încurajează un stil de viață activ și o viață socială echilibrată.

Consultantul imobiliar SVN România este agentul exclusiv care se ocupă de vânzarea proiectului. Echipa dedicată de vânzări va avea biroul în zona comercială Pallady și cei interesați de proiect vor putea programa vizite și vor putea explora atât casele, cât și complexul în realitatea virtuală. (sursa: Liebrecht&wooD)