Oferta companiei, valabilă până pe 25 septembrie, include un cadou suplimentar de 100 de dolari în contul de pe platformă, pentru orice investitor care achiziționează o bucată fracționată în valoare de cel puțin 100 de dolari din pachetul imobiliar Cosmopolis și New Confort City. Evaluat de Colliers International, acest pachet este format din 36 de apartamente noi, cu un ROI estimat pe 5 ani de 75,35%, și cu venituri din chirii distribuite lunar investitorilor. Această ofertă imobiliară este doar una dintre oportunitățile disponibile în prezent pe aplicația MetaWealth și este potrivită pentru cei care caută un echilibru între veniturile din chirii și cele obținute din aprecierea activelor.

„Acest giveaway, în valoare de 100.000 de dolari, nu este doar o tactică promoțională, ci un angajament pe care ni-l asumăm pentru o piață a investițiilor în imobiliare mai reglementată, care să fie accesibilă pentru orice persoană care își dorește un venit financiar în plus”, a declarat Michael Topolinski, cofondator și președinte al MetaWealth. „Imobiliarele au reprezentat întotdeauna o bază solidă prin care poți face profit, însă, pentru mulți, au fost inaccesibile. Noi folosim tehnologia de fracționare pentru a echilibra situația și a face oportunitățile convenabile pentru toți”.

Pe 15 august, aplicația a lansat, de asemenea, Pajurei 3 Residence, un proiect de pre-construcție de apartamente de lux cu un profit estimat la ieșire de 43,6% în 2 ani.

Prezentă în România de la începutul acestui an, MetaWealth are deja un palmares de rezultate. Primul activ imobiliar din București a distribuit deja investitorilor aproximativ 43.000 de dolari în venituri din chirii în doar patru luni.

MetaWealth a luat, de asemenea, măsuri strategice semnificative pentru a deveni principala platformă de investiții imobiliare prin tokenizare la nivel global. Recent, aceasta a încheiat un parteneriat cu Deloitte, una dintre cele mai mari firme de consultanță fiscală și audit la nivel global, în calitate de consilier strategic, pentru a ghida MetaWealth în ceea ce privește aspectele juridice, de extindere, fiscale și de reglementare în regiunile EMEA. În plus, platforma își extinde oportunitățile pentru 2023 pentru a include active pe toate piețele europene, inclusiv Malaga (Spania).

În prezent, MetaWealth se bucură de peste 7200 de utilizatori din 18 țări diferite din regiunea EMEA.