My Place Residence este situat în zona de nord a Bucureştiului, stradal, intre podul de intrare in Pipera si rondul din Pipera şi reuneşte toate facilităţile într-un singur complex rezidenţial.

My Place are 87 de apartamente de 2, 3, 4 camere şi penthouse-uri cu suprafeţe cuprinse între 65 mp şi 200 mp. Toate apartamentele beneficiază de balcoane iar penthouse-urile de terase generoase deasupra clădirii.
„Într-o perioadă în care deplasarea în deplină siguranță a angajaților la locul de muncă, amplasarea proiectului nostru în apropierea celui mai mare hub de birouri din România îi conferă un avantaj competitiv semnificativ într-o piață în care majoritatea noilor investiții sunt localizate în cartiere cu acces mai dificil la zonele de birouri care s-au conturat deja în București”, spune Costel Niculae, CEO My Place.

Proiectul este menit să ofere viitorilor locatari condiții de hotel de cinci stele, prin finisaje și dotări alese, cât și prin multiplele facilități oferite, de la piscină la sala de fitness și loc de joacă pentru copii, de la centru comercial la zona de spa și relaxare.

Toate apartamentele sunt prevăzute cu balcoane spațioase, iar penthouse-urile dispun de terase ample, pe acoperișul clădirii. Locuințele au o înălțime peste medie și suprafețe vitrate generoase, iar dormitoarele matrimoniale beneficiază de baie proprie. Printre finisajele de menționat ar fi plăcile ceramice de import (marca Marazzi), parchetul din lemn masiv triplu stratificat, obiectele sanitare și accesoriile de calitate superioară, ușile metalice (la intrarea în apartamente) cu sistem de închidere în mai multe puncte etc.

„Construcția proiectului a început, iar cererile pentru locuințele din My Place nu au întârziat să apară. Ne propunem să finalizăm construcția în 2021 și având în vedere că întreg conceptul a fost foarte bine primit de un cerc restrâns de cunoștințe, chiar înainte să îl lansăm oficial, sperăm și credem că vom reuși să vindem toate cele 87 de apartamente înainte de livrare. Avem avantajul de a veni pe piață cu un produs care oferă cele mai bune condiții pentru a te simți acasă”, spune Raluca Niculae, Business Development Manager My Place.

Proiectul este prevăzut cu două lifturi pentru fiecare scară, boxe de depozitare, spațiu pentru biciclete, spațiu pentru cărucioare copii, generator pentru situații de urgență, rezervor de apă și grup de pompare, adapost apărare civilă la subsol. La capitolul facilități, de menționat ar fi cele 130 de locuri de parcare, dintre care 103 sunt subterane, dar și spatiile verzi și locul de joacă pentru copii amenajate în cadrul complexului. La acestea se adaugă proximitatea a două stații de metrou – Aurel Vlaicu și Pipera –, dar și a mai multor facilități de retail.