Vulcan Residence va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, şi va avea 256 de apartamente (studiouri simple şi duble, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi unităţi de tip penthouse pe două niveluri), toate beneficiind de terase generoase şi un design modern. Arhitectura clădirii, construcţia la cele mai noi standarde de sustenabilitate şi eficienţă energetică (nZEB), precum şi finisajele moderne, contribuie la transformarea zonei într-una adaptată stilului de viaţă contemporan.

Proiectul va fi finalizat în trimestrul 3, 2023, iar investiţia se ridică la aproximativ 22 milioane euro.

"Vulcan Residence înseamnă < Aproape de toate >. Viitorii proprietari vor avea la îndemână toate facilităţile pentru o viaţă mai simplă şi mai eficientă. Primul proiect NEPI Residential înseamnă o investiţie proprie solidă, pe termen lung, şi reflectă încrederea grupului în versatilitatea şi atractivitatea proiectelor mixte - retail, birouri, rezidenţial. Viitorul proiectelor rezidenţiale este reprezentat de locuri şi spaţii unde oamenii au acces facil la toate aspectele calitative care definesc stilul de viaţă contemporan", a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Poziţionat între străzile Mihail Sebastian şi Şoseaua Progresului, complexul rezidenţial va pune la dispoziţia viitorilor proprietari locuri de parcare subterane şi supraterane, oferind şi staţii de încărcare pentru autoturisme, scutere şi trotinete electrice. Locul de joacă din incinta complexului rezidenţial, spaţiile verzi şi spaţiile comerciale de servicii de la parterul clădirii sunt alte câteva beneficii ale noului proiect.

Zona unde se va construi Vulcan Residence este caracterizată de o comunitate tânără şi dinamică, de o poziţionare strategică, lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piaţa Unirii şi Palatul Parlamentului şi în imediata apropiere a unor puncte de interes pentru tinerele familii precum creşe, grădiniţe, şcoli şi licee. Vulcan Residence beneficiază de o reţea excelentă de transport public local, iar Parcul Sebastian se află în imediata vecinătate a complexului, alături de Parcul Izvor, Parcul Carol şi Arenele BNR, la mai puţin de 10 minute distanţă, oferind opţiuni variate de petrecere a timpului în aer liber.

Pentru vânzarea acestui prim proiect rezidenţial, NEPI Rockcastle a ales un parteneriat cu Crosspoint Real Estate, în calitate de agent exclusiv.

"Suntem bucuroşi să lucrăm cu NEPI Rockcastle în primul său proiect rezidenţial. Vulcan Residence, ansamblu în care credem foarte mult, este definit de un raport calitate-zonă-compartimentare-preţ excelent. Astfel, Vulcan Residence va ridica standardul experienţei de locuire din Capitală datorită faptului că este, cu adevărat, aproape de toate facilităţile urbane", spune Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Preţurile de lansare pornesc de la 64.500 EUR + TVA pentru studiouri cu o suprafaţă utilă totală de 44 mp şi ajung până la 218.000 EUR + TVA pentru un duplex cu 4 camere, situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară şi cu o suprafaţă utilă totală de 146 mp.