Ansamblul Nordis Braşov de cinci stele va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălţime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, SPA şi piscină infinity. Preţul pentru achiziţionarea unei camere de hotel în complex porneşte de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanţă de la 217.000 euro.

"Nordis Braşov reprezintă o noutate pe piaţa locală şi ridică standardele de locuire şi turism din zonă la nivelul celor internaţionale. În tot ceea ce am proiectat la Braşov accentul cade pe calitatea vieţii, fie că acest lucru înseamnă localizarea în natură, departe de poluare sau atenţia deosebită acordată designului şi arhitecturii construcţiei. Am obţinut deja autorizaţia de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. Obiectivul nostru major este să oferim produse şi servicii premium, aşa cum poate întâlnim în alte ţări, beneficii pe care românii le aşteaptă şi acasă. Mai mult, estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Braşov, numărul turiştilor străini va creşte considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel”, a declarat Daniel Penciuc, managing partner Nordis Braşov.

Complexul le oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietăţile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Atât zona rezidenţială, cât şi cea hotelieră vor dispune şi de alte facilităţi extinse, precum restaurante tradiţionale şi fine-dining, lobby elegant, spaţiu de joacă pentru copii, sală de fitness, cinema room, iar pentru evenimente corporate, ansamblul dispune şi de 3 săli de conferinţă.