One Rahmaninov pune la dispoziție apartamente exclusiviste cu vedere spre Parcul Verdi, Lacul Floreasca și o panoramă deosebită, într-o zonă dezirabilă a Capitalei, cu acces rapid la numeroase facilități. Complexul este format din 86 de unități rezidențiale de lux, dintre care 50% au fost deja vândute. Restul procentului de apartamente disponibile va intra în managementul dezvoltatorului One United Properties și va beneficia de design și finisaje interioare de excepție realizate de compania de design interior Lemon Interior Design. Vânzarea celor 41 de apartamente și 2 penthouse-uri disponibile în acest moment, a căror valoare cumulată se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro, se va realiza exclusiv prin intermediul companiei Skia Real Estate, o subsidiară a One United Properties.

„Compania noastră preia partea de management și vânzări pentru acest nou proiect rezidențial care, odată intrat în portofoliul One United Properties, se alătură proiectelor noastre super premium, situate în zone exclusiviste ale Bucureștiului, precum One Charles de Gaulle, One Verdi Park sau One Mircea Eliade. Vorbim de un complex rezidențial exclusivist, realizat după un concept în care ne regăsim și pentru care credem că putem aduce plusvaloare prin experiența vastă a companiei noastre pe segmentul rezidențial high-end. În acest moment, One Rahmaninov mai are disponibile aproximativ jumătate din apartamentele cu 2, 3 și 4 camere, precum și 2 penthouse-uri și toate vor beneficia de un design contemporan elegant și spectaculos oferit de Lemon Interior Design”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

One Rahmaninov se întinde pe o suprafață construită de 23.000 mp, dispusă pe P+8 etaje cu 3 scări de acces. Este singurul complex rezidențial din țară cu un lobby care se întinde pe o suprafață de 600 mp și 6 metri înălțime. Totodată, complexul beneficiază de un loc de joacă pentru copii, dar și de o parcare foarte generoasă, cu 200 de locuri de parcare pentru toate apartamentele.

Compania One United Properties, fondată de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, preia acest nou proiect rezidențial de la omul de afaceri Dorin Mateiu, fostul proprietar al companiei Elit Cugir, una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România. După vânzarea afacerii către colosul american Smithfield Foods în anul 2018, Dorin Mateiu și-a reorientat investițiile spre domeniul imobiliar, în portofoliul lui aflându-se astăzi Rahmaninov Residence, sediul central First Bank din Piața Victoriei (fosta Piraeus Bank) și o serie de alte proprietăți rezidențiale și de birouri aflate în zone centrale ale Bucureștiului. (sursa: One United Properties)