Pe noile terenuri achiziționate, dezvoltatorul va putea crește astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de înălțime, cu peste 200 de apartamente. Astfel extins, ansamblul Neo Mamaia se va contura ca un complex rezidențial exclusivist, cu  apartamente cu design contemporanși vederi panoramice la Marea Neagră.

Complexul este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care are parcarea integral subterană. Totodată, plaja din această zonă a stațiunii Mamaia a fost lărgităcu încă 40 de metri,destinați turiștilor, în cadrulproiectului amplu de stopare a eroziunii costiere implementat cu fonduri europene. 
În prezent, dezvoltatorul a finalizat prima fază a ansamblului Neo Mamaia pe o suprafață de 2,348 mp, a cărui construcție a început în toamna lui 2018, iar aceasta este deja precontractată în proporție de peste 90%. Înconjurat de plaje și restaurante, situat în cea mai căutată zonă pentru vacanță și entertainment a stațiunii, cu acces direct la plajă privată, imobilul oferă 50de apartamente împărțite pe două scări și o parcare subterană generoasă. Cea mai mare parte a fațadei este ventilată, însă, în mod excepțional, fațada orientată către mare este un perete cortină de sticlă special proiectat pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

Apartamentele au vedere frontală sau laterală la mare și o înălțime liberăîn camere de aproximativ 3metri, finisaje premium, piatră naturalăși închideri de sticlă pe terase, pază și supraveghere video permanentă.Atriumul generos de circa 400 mp, recepția spectaculoasă cu design semnat de Lemon Interior Design, serviciile de spălătorieși curățenie oferite de către un concierge profesionist, dar și nivelul ridicat de intimitate oferit prin modul în care a fost conceput  Neo Mamaia, toate conferă un plus de siguranță a calității oferite.


Neo reprezintă o divizie a companiei One United Properties lansată în a doua jumătate a anului 2018 și dedicată proiectelor rezidențiale exclusivistede tip boutique, realizate la aceleași standarde de top pe care le practică dezvoltatorul.În prezent, în portofoliul Neo se regăsesc, pe lângăNeo Mamaia, și Neo Timpuri Noi, estimat pentru livrare în Q2 2021, Neo Floreasca Lake, estimat pentru finalizare în 2022, dar și Neo Herăstrău Park, ale cărui lucrări de construcție vor fi demarate anul viitor. 

Acționariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu care și coordonează activitatea zilnică a companiei (15%) și One United Properties (85%). (sursa: One United Properties)