Boemia Apartmentseste un ansamblu rezidențial tip boutique,situat în centrul Capitalei, pe bulevardul Mărășești nr. 125, care promovează un nou stil de viață pentru segmentul rezidențial de lux al Bucureștiului: neo-boem. Aproape de centrul orașului, ansamblul rezidențial are avantajul de a fi poziționat astfel încât să satisfacă atât nevoile de socializare, cât și pe cele de intimitate ale rezidenților.

Cu regim mic de înălțime, parter si 5 etaje, Boemia Apartmentsînsumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiție de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral și predat proprietarilor. Biroul de arhitectură cu care dezvoltatorul a colaborat pentru acest proiect este Starh, unul dintre cele mai premiate birouri de arhitecturădin România, cu o echipă de specialiști în restaurări și integrarea ansamblurilor rezidențiale noi în fondul construit antebelic și interbelic. 

Nu doar poziționarea și compartimentarea spațiilor de locuit fac din acest complex unul cu standarde ridicate, ci și calitatea materialelor și a soluțiilor inteligente folosite. Pereții exteriori, dar și cei de compartimentare ai apartamentelor sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate, cu o rezistență crescută la foc, durabilitate extinsă, dar și cu proprietăți fonice ridicate.

Atenție sporită a fost îndreptată și către calitatea hidroizolațiilor, a tâmplăriei și iluminatului. În plus, toate apartamentele din cadrul acestui complex sunt echipate cu sistem Smart Home, care conferă un echilibru perfect între sustenabilitate și tehnologie. Dotate cu interfoane și videointerfoane, prize inteligente și detectoare de apă și fum ce pot fi accesate nu doar local, ci și la distanță, prin intermediul unor aplicații dedicate, apartamentele din acest complex țin pasul cu cele mai noi tehnologii. 

Eforturile Prima Development Group au fost recunoscute și la nivel internațional, proiectul Boemia Apartments fiind premiat cu distincția Best Architecture Multiple Residence România încadrul European Property Awards 2019, unul dintre cele mai importante evenimente de real estate.

Boemia Apartments urmează filosofia Prima Development Group centrată pe construcția de case durabile, menite să reziste trecerii timpului, realizate de echipa internă de profesioniști a grupului, încă din faza de concept și proiectare, până la design, construire și management. 

Grupul Prima Development mai are în construcție în București proiectul rezidențial Core Timpuri Noi și a anunțat la începutul acestui an intenția de a-și consolida și extinde activitatea pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente. (sursa: Prima Development Group)