Poziționat într-o zonă rezidențială care își păstrează farmecul de altă dată, pe Calea Moșilor 116-122, proiectul propune o mixitate funcțională și este alcătuit din două clădiri. Acestea au fost concepute atât pentru a restaura și a pune în valoare o clădire monument, cât și pentru a oferi un confort ridicat locuitorilor din corpul nou.
 
Proiectarea, ca și în cazul primelor două proiecte din seria The Corner, este semnată de biroul de arhitectură SSAT+, fondat de arh. Ștefan Sava și arh. Alexandru Popescu, și ilustrează o viziune orientată spre un stil de viață modern și flexibil, cu zone de relaxare și terase spațioase, chiar în mijlocul vieții urbane.

Clădirea modernă pune la dispoziție 27 de apartamente, studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu parter destinat spațiilor de birouri, iar cladirea monument existentă pe teren va servi drept spațiu comercial și de birouri pentru toți cei care își doresc să-și îndeplinească visurile profesionale.

„The Corner Armenească răspunde nevoilor actuale ale persoanelor active, prin poziția ultracentrală și facilitățile de care dispune în proximitate, fie ca vorbim de viața culturală sau socială. Investiția totală se ridică la 6 milioane de euro și se reflectă în calitatea proiectului și a standardului ridicat de locuire pe care îl oferă beneficiarilor. Ne dorim ca seria The Corner să continue cu proiecte care aduc plus valoare mediului și țesutului urban.”, a declarat Ștefan Sava.

Primele două The Corner, Eminescu – Dacia și Floreasca-Rahmaninov, au fost finalizate în 2019, respectiv 2020, și au fost sold-out din faza de construcție. Ca o amprentă a echipei SSAT+, toate aceste proiecte au în comun, pe lângă arhitectura modernă, valorificarea acoperișurilor transformate în grădine urbane.