Având în vedere și noile restricții și măsuri de siguranță anunțate de autorități, Spaceflow va deveni un instrument valoros pentru interacțiune, comunicare și informații pentru chiriașii SkyTower.

„Traversăm o perioadă în care conectivitatea și comunicarea online înlocuiesc contactul direct dintre oameni mai mult ca oricând, și modul în care eram obișnuiți să ne trăim viața. Sperăm că toți chiriașii noștri se vor bucura de toate beneficiile pe care Spaceflow le oferă și îi asigurăm că ne vom gândi întotdeauna la soluții care îi vor sprijini și îi vor face mândri că fac parte din comunitatea SkyTower ”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO RPHI Romania, compania care deține SkyTower.
 
Cu ajutorul Spaceflow, angajații tuturor chiriașilor din SkyTower vor avea posibilitatea de a interacționa unii cu alții, în mod direct, pentru a trimite sau primi oferte și informații, pentru a se asocia în proiecte de co-creation, de voluntariat sau în echipe pentru competiții sportive. În același timp, vor fi informați cu regularitate și despre evenimentele organizate exclusiv pentru comunitatea lor.

Oferte și reduceri preferențiale sunt, de asemenea, disponibile prin Spaceflow la partenerii SkyTower selectați. Mai mult, de îndată ce viața va reveni la normal, aplicația Spaceflow oferă avantajul unei funcții de carpooling, care permite mai multor rezidenți ai clădirii să folosească aceeași mașină pentru naveta acasă – birou – acasă, o facilitate care ajută la optimizarea zilei angajatului.

Momentul lansării aplicației Spaceflow aduce pentru comunitatea SkyTower și un concurs dedicat. Angajații chiriașilor SkyTower pot câștiga 15 premii într-o tragere la sorți organizată pe 14 decembrie dacă se înscriu și folosesc aplicația până pe 11 decembrie.