„Suntem încântați să introducem acest nou concept pe piața rezidențială. THE MEADOWS este reunește teme recurente pe care le regăsim în toate proiectele noastre: standarde ridicate de calitate a vieții, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, sustenabilitate și arhitectură de ultimă generație. Toate aceste elemente sunt sporite de o locație unică, pe malul lacului Grivița, un loc ideal pentru formarea unei noi comunități care se va alătura celei existente”, declară Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator Speedwell.

THE MEADOWS introduce un concept unic pe piața imobiliară din București: locuințe moderne în clădiri cu înălțime redusă și case cu vedere spre malul lacului, toate într-un parc cu peisagistică special amenajată. Este o oază de liniște și relaxare în interiorul orașului.

Localizat pe strada Fabrica de Caramidă, centrul orașului București și huburile de afaceri din nordul acestuia sunt ușor accesibile. De asemenea, stația de metrou Laminorului se află la o distanță de doar 10 minute de mers pe jos.

THE MEADOWS va oferi un mix de townhouse-uri, clădiri de apartamente cu regim de înălțime P+3, facilități și spații verzi care includ o promenadă publică de-a lungul lacului. Această promenadă a fost concepută în concordanță cu planurile Primăriei Sectorului 1 de a lega malul lacului de centrul orașului prin alei pietonale și piste de biciclete cu locuri de odihnă și vederi panoramice.

THE MEADOWS a fost proiectat respectând configurația actualului cartier rezidențial. Astfel, a rezultat un ansamblu cu densitate scăzută, înconjurat de un spații verzi. De asemenea, facilități publice sunt integrate în masterplan și vor servi și revigora comunitatea și zona existente.

Architectura la cele mai înalte standarde și calitate superioară sunt elemente esențiale care vor adăuga valoare acestui proiect. Cele 360 de unități oferite de THE MEADOWS vor crea un cadru ideal în care o comunitate să se dezvolte și să se bucure de un nivel de trai îmbunătățit. Townhouse-urile și apartamentele vor avea grădini private conectate la parcul public, apartamentele vor avea terase spațioase și ferestre mari pentru ca locuitorii să se bucure de priveliști și de verdeață, iar apartamentele de tip penthouse sunt o alegere potrivită pentru familiile mai mari.

Apartamentele cu una, două, trei și patru camere sunt amplasate în jurul grădinii amenajate în interiorul ansamblului, acolo unde există și zone de recreere și locuri de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt subterane, astfel încât oamenii și copiii să se poată bucura de plimbări în siguranță și liniște  în interiorul ansamblului.

Arhitectura rafinată, culorile neutre și finisajele de cea mai bună calitate evidențiează un concept axat pe confort, funcționalitate și estetică, menținând în același timp cele mai înalte standarde de sustenabilitate și respect pentru mediu. THE MEADOWS va fi construit în conformitate cu standardele nZEB (clădiri cu consum de energie aproape zero) pentru o performanță energetică ridicată.

„Suntem încântați să introducem acest nou concept pe piața rezidențială. THE MEADOWS este reunește teme recurente pe care le regăsim în toate proiectele noastre: standarde ridicate de calitate a vieții, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, sustenabilitate și arhitectură de ultimă generație. Toate aceste elemente sunt sporite de o locație unică, pe malul lacului Grivița, un loc ideal pentru formarea unei noi comunități care seva alătura celei existente.” declară Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator Speedwell.

THE MEADOWS va fi dezvoltat în patru faze. Vânzările pentru Faza 1, cuprinzând 15 townhouse-uri, va fi lansată în Q3 2022.