Terenul fostei fabrici a fost vândut de compania Tubinox, în această tranzacție Negoiță fiind asistat de cunoscuta casă de avocatură Stratulat Albulescu. Tubinox, producător de țevi, face parte din grupul indian Viraj, care este un jucător mondial important în piața oțelului. 
Cumpărătorul, care este fratele primarului de la sector 3 București, unde este situat terenul, are în plan dezvoltarea pe acest lot situat în zona de est a orașului, a unui ansamblu rezidențial de mari dimensiuni. Acest proiect va adăuga aproximativ 2.000 de apartamente la cele peste 7.000 de unități dezvoltate de Negoiță în cele două proiecte anterioare din zona Bulevardului Theodor Pallady. 
Dezvoltatorul se arată încrezător în potențialul zonei, fiind influențat cu siguranță și de succesul celorlalte proiecte din zonă. Conceput ca un adevărat cartier, noul ansamblu rezidențial va include astfel  la finalizare nu mai puțin de 12 blocuri cu înălțime P+11. 
La fel ca și celelalte proiecte rezidențiale, complexul de la Republica se adresează categoriilor cu buget mediu și mic, cel mai mic preț pentru o garsonieră fiind de sub 40.000 de euro. Toate proiectele beneficiază de proximitatea unei stații de metrou, fie Anghel Saligny, Nicolae Teclu sau Republica, în cazul celui mai recent proiect.
Deși Hils Pallady a fost proiectat cu o componentă de birouri de peste 2.000 mp, este puțin probabil ca Negoiță să includă în noul proiect spații de birouri, dată fiind situația actuală din piața de birouri, lovită puternic de restricțiile impuse de pandemia de COVID-19. (sursa: businessmagazin.ro)