În ultimul trimestru al anului 2020, în pofida situației economice nefavorabile și a restricțiilor, Zacaria a menținut un ritm bun al tranzacțiilor pentru proiectul de 182 de apartamente din Băneasa, Valletta Residence, reușind să își atingă target-ul, acela de a finaliza vânzările în 2020.

Totodată, și vânzările din complexul American Village, Pipera, au rămas constante, pe măsură ce a crescut și cererea pentru case cu grădină. Pe lângă vilele rămase disponibile, aici va începe, din trimestrul 2 al acestui an, dezvoltarea a șase blocuri de apartamente cu regim mic de înălțime. 


Lucrările la noul proiect rezidențial dezvoltat de Zacaria în centrul istoric al Craiovei vor începe din trimestrul 3. Valletta Towers va cuprinde 250 de apartamente cu două niveluri subterane de parcare, plus un Boutique Mall, situat în interiorul unei clădiri monument istoric, cu o unică și frumoasă arhitectură. Planul este ca rezidenții cartierului să aibă acces la acest centru, ce va găzdui diverse magazine, printr-un pasaj subteran. 


Implicațiile pandemiei
Echipa Zacaria a fost tot timpul operațională și pregătită să ofere suport clienților săi, iar activitatea companiei nu a fost perturbată, reușind, totodată, să asigure și o creștere notabilă în ciuda timpurilor dificile. “Acest an a fost un test riguros pentru multe companii, un test pe care Zacaria, putem spune cu mândrie, l-a trecut cu brio, dovedind că va rezista în continuare oricărei provocări”, a încheiat Jonathan Diamantino. 

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Compania și-a început activitatea în Sibiu, în 2005, iar astăzi este unul dintre cei mai mari proprietari de spații industriale din țară. (Sursa: Zacaria)