Inchiriere apartament 3 camere I Aviatorilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

1500 €

Suprafata utila:

110 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 110 m2
Total suprafață balcon 16 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 5
Etaj 4
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatorilor
Vedere N/A
Orientare Sud-est
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2011
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1238975
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Tip constr.: Beton
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Garanție: 1700
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Valoare întreținere medie: 200
Compart: Decomandat
Suprafata balcoane (mp): 16
Suprafata construită (mp): 130
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 110
Acest apartament cald si elegant este situat pe una dintre cele mai frumoase strazi din Bucuresti, in proximitate statiei de metrou Aviatorilor.

Apartamentul are o suprafata utila de 110 mp si este situat la etajul al patrulea al unei cladiri de cinci nivele, construita in anul 2011. Este decomandat si include per ansamblu 3 camere, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua balcoane, care dezvaluie o priveliste spectaculoasa a cartierului rezidential elegant.

Camerele sunt spatioase si luminoase, finisajele fiind impecabile. Holul este deosebit prin organizarea oferita de dulapul incastrat de dimensiuni generoase. Livingul are iesire inspre balcon si este despartit de holul de intrare printr-o spectaculoasa usa dubla de tip glasvand. Spatiul amplu este inundat de lumina naturala, senzatia de caldura fiind amplificata de parchetul din lemn natural. Bucataria inchisa este spatioasa, mobilata si utilata.

Dormitoarele elegante si spatioase sunt complet separate de zona de zi. Astfel, in functie de necesitati, veti putea include in locuinta dumneavoastra dormitoare, o camera de oaspeti sau un birou. Tot aici exista un dressing generos, o aditie interesanta pentru toti cei care isi doresc o solutie eleganta pentru problemele de organizare. Grupurile sanitare aduc un plus de lux si rafinament, in finisarea acestora fiind folosite materiale de cea mai inalta calitate.

Apartamentul include ferestre de tip termopan, boxa, aer conditionat si centrala termica, usa metalica, interfon. Securitatea este garantata de supravegherea video permanenta. Veti avea acces la un loc de parcare in garajul imobilului.

Imobilul nou este situat intr-o zona rezidentiala rafinata. Apropierea de parcul Herastrau si de alte puncte de atractie din nordul capitalei reprezinta avantaje nete. Numarul mare de ambasade si de resedinte consulare din zona garanteaza o securitate sporita. Scolile si gradinitele particulare, restaurantele si cluburile de lux, centrele fitness va ofera un stil de viata pe masura asteptarilor dumneavoastra.