Inchiriere apartament 4 camere | Elegant | in zona Herastrau

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

3000 €

Suprafata utila:

213 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 213 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 4
Număr de etaje 5
Etaj 4
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Soseaua Nordului
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2007
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 136076
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 4
Dormitoare: 3
Tip constr.: Cărămidă
Valabilitate: 1
Garanție: 3500
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Vecinătăți: Herastrau
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 233
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 213
Luxos si confortabil, acest apartament spatios de 4 camere din exclusivistul cartier Nordului te va impresiona cu siguranta.

Apartamentul de 213 mp utili se afla la penultimul nivel al unei cladiri de 5 etaje ce dateaza din anul 2007. Este decomandat si include 4 camere, 4 grupusri sanitare si 2 balcoane.

De cum vei intra in apartament, vei fi impresionat de luxul desavarsit al livingului. Foarte luminos, acesta dispune de finisaje imaculate si de piese elegante de mobilier. Parchetul din bambus pune in valoare extinderea camerei.

Livingul este format dintr-o zona de relaxare si un dining 10 persoane. Mobilierul alb este modern si rafinat. In camera de zi vei putea organiza receptii elegante, sau te vei odihni in cele mai bune conditii.

Bucataria inchisa este mare si luxos utilata. Aici vei descoperi o multime de spatii de depozitare, aparatura electrocasnica de ultima generatie si o masa de 2 persoane.

Apartamentul dispune de 3 dormitoare, dintre care 2 sunt mobilate. Te vei odihni in adevarate sanctuare de confort si lux. Dormitoarele dispun de bai proprii ultramoderne si de dressing-uri incapatoare. Al treilea dormitor poate servi si drept birou.

Printre facilitatile de exceptie ale apartamentului, mai amintim: ferestre de tip termopan, acces la cablu tv, internet si telefon, aer conditionat si centrala termica, usa antiefractie.

Imobilul se afla in exclusivistul cartier Herastrau - Nordului, foart cautat pentru apropierea de parcul Herastrau, apartamentele luxoase si vecinii cu un standard inalt de viata. In zona se gasesc saloane de infrumusetare, gradinite private, supermarket-uri, hoteluri si centre SPA.