Vanzare apartament 6 camere | Premium, Lux, 2 Terase, 3 Parcari | Central Park

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

212 m2

Preț vânzare: 629,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 212 m2
Total suprafață balcon 2 m2
Număr total camere 6
Număr de etaje 11
Etaj 3
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 629.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Stefan cel Mare
Vedere N/A
Orientare Nord-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2008
Anul renovării: 2019
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1240412
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 3
Dormitoare: 3
Tip constr.: Cadre
Nr. subsoluri: 2
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 3
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 2
Vecinătăți: Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Floreasca, Parcul Circului, Parcul Floreasca, Parcul Garibaldi
Compart: Decomandat
Suprafata balcoane (mp): 2
Suprafata construită (mp): 283
Surface terasă (mp): 27
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 212
Una dintre cele mai deosebite proprietati din complexul Central Park - Barbu Vacarescu, Stefan cel Mare este acum disponibila pentru vanzare.

Rezultata din alipirea a doua apartamente situate pe acelasi etaj, proprietatea finisata si partial utilata Premium / Lux este situata la etajul 3 al unui imobil cu 11 etaje finalizat in anul 2008. In suprafata de 212mp utili si 27mp terase, proprietatea a fost gandita astfel incat sa ofere maximul de confort. Din punct de vedere functional, apartamentul rezultat din alipire are 2 camere de zi, 3 dormitoare, o camera cu destinatia de dressing, 2 bucatarii (una dintre ele inchisa cu usa glisanta), 3 grupuri sanitare complete, 2 terase si un balcon si 3 locuri de parcare (unul situat la -1 si doua independente la -2).

Proprietatea este partial mobilata si complet utilata, fiind pregatita pentru o locuire imediata (pretul de vanzare este aferent proprietatii astfel cum aceasta se vede in imagini).

Elementele de finisare (parchet triplustratificat, piatra naturala, ceramica de provenienta Italia si Spania, mocheta groasa, corpurile de iluminat si obiectele sanitare) si mobilare (mobilier din lemn realizat pe comanda) utilizate sunt toate de cea mai buna calitate. Spatiile de depozitare prezente din abundenta (dormitorul matrimonial prezinta acces catre o camera de aprox. 16mp cu dubla ventilatie naturala dotata cu mobilier pentru dressing) completeaza cromatica vie a acestei proprietati. Scafele de lumina, bucatariile complet mobilate si utilate, panelurile de lemn si aplicatiile de pe pereti, usile glisante din sticla sablata, un dormitor pentru copii dotat cu 2 paturi si un altul cu mobilier de birou / biblioteca sunt detalii pe care le puteti observa cu usurinta si dau un aer aparte proprietatii.

Proprietatea are o orientare geografica de tip NV (privelistea fiind catre zona exterioara a complexului Dinu Vintila si Parcul Circului) si o performanta energetica B.

Complexul Central Park este unul dintre cele mai cunoscute ansambluri din oras. Construit pe o suprafata de 28.000mp de teren, complexul a pastrat o curte interioara cu vegetatie matura de aprox. 10.000mp. Accesul rapid atat catre zona de nord cat si catre centru, paza permanenta, proximitatea fata de Parcul Circului si statia de Metrou Stefan cel Mare sunt alte plusuri importante ale acestuia.