Vanzare casa, vila 10 camere | Premium, Locatie extraordinara | Aviatorilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

419 m2

Preț vânzare: 1,350,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 419 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 304 m2
Număr total camere 10
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 1.350.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatorilor
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1950
Anul renovării: 2012
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1606411
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 5
Dormitoare: 8
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 150
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 2
Deschidere (m): 20
Acoperiș: Țiglă
Suprafata construită (mp): 464
Surface teren: 304
Surface terasă (mp): 29
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 419
Surface curte (mp): 304
Daca locatia este pentru dvs cel mai important criteriu de cautare a proprietati potrivite, atunci cu siguranta va veti dori sa vedeti aceasta proprietate - casa, vila cu 10 camere tip duplex, pe care o propunem spre achizitie in zona Kiseleff - Aviatorilor.

Trecuta in timp prin mai multe procese de consolidare, extindere, renovare integrala (ultima in anul 2012), proprietatea raspunde tuturor cerintelor vietii moderne: incalzire prin pardoseala, ceramica si pardoseli moderne in bai si pe spatiile comune, parchet din lemn masiv, facilitati de tip spa (sauna, jacuzzi, masaj) si 3 centrale termice menite sa asigure confort si eficienta termica pentru fiecare zona din casa.

Proprietatea de tip duplex (calcan comun cu o alta proprietate care nu este disponibila pentru vanzare) este din punct de vedere functional impartita astfel: (1) in zona de subsol gasim facilitatile de relaxare: sauna, jacuzzi, o baie completa si spatii de depozitare, (2) parterul este alocat vestibului si zonei de garaj - parcare acoperita, (3) primul mezanin al proprietatii gazduieste zona de zi, cu bucataria - complet mobilata si utilata, masa de dinning si coltul de relaxare. Una dintre cele 2 terase - completeaza frumos aceasta zona a casei, (4) etajul intai este alocat in prezent zonei intime, aici putand regasi dressing-ul, baia cu aerisire naturala si o inaltime ametitoare a plafonului, un dormitor generos, un living de etaj si un birou. Cea de-a doua terasa priveste asupra intregii zone, (5) mezaninul 2 si mansarda pot functiona independent - apartamente diferite, accesate pe o scara alternativa sau corp comun cu restul casei. In aceste zone putem regasi 2 bai, o bucatarie complet mobilata si utilata, un living impresionant si 3 dormitoare.

Finisajele deosebite (marmura, fier forjat, tamplarie veka, scafe de lumina, compozit si finisaj epoxidic, tapet, parchet din lemn masiv, acoperisul din tigla) vin sa completeze locatia unica - zona de case Aviatorilor - Kiseleff a proprietatii. Structura de rezistenta a casei este formata din grinzi si stalpi de beton, lemn si caramida portanta.

Terenul in suprafata de aprox 300mp este detinut in indiviziune cu cealalta casa. Proprietatea, subiect al vanzarii, beneficiaza de doua cai de acces diferite putand fi caminul mai multor familii. Proprietatea se vinde partial mobilata.