Vanzare casa, vila 10 camere | 3.265mp teren, Finisare Premium | Breaza, Prahova

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Breaza, Strada Poienitei

Suprafata utila:

404 m2

Preț vânzare: 494,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 404 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 3265 m2
Număr total camere 10
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 494.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Strada Poienitei Breaza România
Zone principale Central
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1999
Anul renovării: 2010
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1757789
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 5
Dormitoare: 7
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 180
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 4
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 596
Surface teren: 3265
Surface terasă (mp): 108
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 404
Surface curte (mp): 3265
Un micro-climat aparte – comparabil doar cu cel din Davos, Elvetia, o senzatie placuta de comuniune cu natura – peste 3000mp de gradina / curte libera, acces facil – 1 ora de mers cu masina din Bucuresti si mult confort – o proprietate gata de mutare - iata doar cateva dintre caracteristicile pe care le regasim la aceasta proprietate pe care o propunem spre achizitie in Breaza – proximitate centru – jud. Prahova.

Accesul din drumul public principal se face imediat pe un lot de teren generos, detinut in proprietate unica. Casa / vila este conectata la sistemele de canalizare, apa si gaz ale orasului Breaza, dar functionale sunt si fosa ecologica si instalatiile de apa freatica pentru irigatia gradinii.

Terenul de 3.265 mp a fost folosit judicios, astfel incat sa confere o locuinta extrem de placuta, cu 180 mp amprenta la sol, dar si multa natura, o vegetatie variata si abundenta, aflata acum la apogeu.

Constructia dateaza din anul 1999, in anul 2010 fiind insa efectuate o serie de modernizari importante precum acoperisul si centralele termice. Proprietatea are o suprafata constuita desfasurata de 596mp (404mp utili). Arhitectura cladirii este una desosebita – in terase – urmand configuratia terenului si determinand privelisti deschise | superbe asupra propriei gradini / intregii zone.

Forma aparte de la exterior se oglindeste in interior in camere cu supanta si inaltime libera mare, in living – ul cu zona de dinning si semineu, dar si in mansarda deschisa, precum si in zone de mezanin jucate pe inaltime, unde gasim functiuni de tip birou. Bucataria inchisa completeaza zona de zi a parterului, in timp ce dormitoarele beneficiaza de balcoane deschise | terase ample orientate catre aproape toate punctele cardinale.

Pardoselile din marmura si parchet, usile din lemn (albe si natur, cu si fara geamuri), ferestrele largi din PVC cu geam termopan, ferestrele tip Velux din mansarda, instalatia de incalzire cu 2 centrale de incalzire, ce functioneaza pe gaz si/sau lemne (Bosch, Junkers) si forma arhitecturala extrem de bine realizata a acoperisului cu sistem de tigle metalice Lindab, - sunt elemente pe care le vei remarca inca de la prima vedere a proprietatii.

4 locuri de parcare (1 in garaj si 3 deschise) sunt disponibile pentru momentele de relaxare alaturi de prieteni.

Gradina este o oaza de aer curat si creaza intimitate. Aici vei regasi o zona de barbeque si terenul de tenis cu zgura. Pentru irigatie, o retea de conducte PVC subterane asigura necesarul de apa in orice colt al gradinii.

Locatia este una excelenta, vila fiind amplasata la doar 1 ora de calatorie cu masina de la Bucuresti, in proximitatea zonei de centru a orasului Breaza, jud. Prahova.