Apartament de vanzare in Vila - Popa Nan, Sector 2

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Suprafata utila:

114 m2

Preț vânzare: 154,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 114 m2
Total suprafață balcon 2 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 2
Etaj 2
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 154.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Ferdinand
Vedere N/A
Orientare Sud-est
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1940
Anul renovării: 2000
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 938928
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 1
Dormitoare: 2
Tip constr.: Cărămidă
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Are pod: Da
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Reper: Parcul Izvorul Rece, Popa Nan, Calea Calarasilor
Vecinătăți: Nordis va prezinta spre vanzare un apartament cu tavan inalt, situat la etajul 2, de 3 camere + hol locuibil, semi-decomandat, situat in vila S+P+2+ Pod, fara risc seismic, constructie din anii 1940-1945. Cladirea este realizata pe structura din zidarie portanta de caramida cu plansee din beton armat, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla faltuita. Situata intr-un cartier de case, in apropierea strazilor Popa Nan, Delea Veche, Calea Calarasilor si Tepes Voda, aceasta proprietate are o curte generoasa si compacta, de cel putin 150 mp, ce se desfasoara in spatele casei. Gradina este impartita in mod egal cu proprietarul apartamentului de la parter. Zona Popa Nan este sigura si linistita, in apropiere sunt Biserica Popa Nan, gradinite, universitati si toate mijloacele de transport in comun, mci parcuri si Shop&Go la doar 3 minute de mers pe jos.
Compart: Nedecomandat
Suprafata balcoane (mp): 2
Suprafata construită (mp): 135
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 114
Surface curte (mp): 150
Apartamentul are suprafata de 114 mp utili iar la inceputul anilor 2000 a fost renovat, asadar actualizarea finisajelor este un element de luat in calcul. Proprietatea are o impartire ideala pentru o familie cu un copil, este foarte luminoasa si spatioasa datorita inaltimii camerelor precum si a ferestrelor largi. Proprietatea se vinde impreuna cu boxa de 13 mp de la subsol si 42% din suprafata podului.

Intrarea in imobil este direct din strada Ronda, prin usa de lemn incadrata de elemente decorative de referinta maura. Scara interioara duce serpuit spre etajul 2 si este mereu luminata de fereastra verticala ce completeaza fatada. La etajul 2 se afla proprietatea noastra.
Prin holul de 5.2 mp se face distributia catre dormitorul secundar si restul casei. Dormitorul mic are 15.35 mp si ferestre pe doua laturi (sud-est), dar si un balcon ingust. Livingul este compus dintr-o incapere de 22.7 mp + 19.75 mp, ambele luminate natural (sud-vest). Cele doua spatii sunt delimitate prin 4 usi reconditionate, din lemn. Spatiile au functiunea de sufragerie, zona de socializare si de primire a oaspetilor, respectiv zona de servit masa.
Baia are accesul din sufragerie, 8.4 mp si fereastra.
Dormitorul mare are 17 mp si iesire spre al doilea balcon al casei.

Cele doua balcoane au vederea catre strada si dau ritm si adancime fatadei istorice.
Pentru a ajunge la bucatarie trebuie sa treci printr-un hol – culoar de 5.6 mp ce leaga zona de servit masa de zona in care este pregatita aceasta: bucataria are 18 mp si vedere catre gradina plantata cu pomi fructiferi, trandafiri multicolori si tufe de zmeura. Casa are 2 intrari, 2 scari de access.