Inchiriere apartament 2 camere | Parcare inclusa | Eminescu, Proiect ADN

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

650 €

Suprafata utila:

47 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 47 m2
Total suprafață balcon 3 m2
Număr total camere 2
Număr de etaje 3
Etaj 2
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Eminescu
Vedere N/A
Orientare Sud-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2019
Anul renovării: 2019
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1515603
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 1
Dormitoare: 1
Tip constr.: Cărămidă
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Vecinătăți: Parcul Circului , Metrou Stefan cel Mare , P-ta Romana , Calea Floreasca
Compart: Semidecomandat
Suprafata balcoane (mp): 3
Suprafata construită (mp): 52
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 47
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere , o proprietate deosebita , localizata în centrul Bucureștiului, în zona Eminescu – Tunari, o zonă veche a orașului, plină de farmec, zonă care a început în ultimii ani să se redefinească și să atragă oameni și întamplări cool: restaurante, cafenele, mici magazine urbane, ateliere și spații creative, apartamentul face parte dintr-un proiect rezidential al unui dezvoltator care s-a bucurat de un mare succes si premii pentru arhitectura .

Apartamentul in suprafata de 47 mp este format dintr-o zona de zi plina de energie calda , completata de bucataria utilata si mobilata complet . Dormitorul spatios beneficiaza de iesire catre balconul inchis cu suprafete vitrate mari prin care se revarsa lumina naturala , privelistea fiind una plina de farmec . Baia completeaza perfect acest apartament prin calitatea finisajelor folosite .
Locul de parcare este subteran si este un plus al acestei proprietati .

Copacii, multă verdeață , designul curtii interioare , aspectul cladirii , zonele de relaxare în curtea interioară, spatiile pentru biciclete, totul este diferit in acest complex si gandit pentru confortul locuitorilor lui.