Inchiriere apartament 3 camere | BLOC 2018, LUX | Floreasca Compozitori

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

2300 €

Suprafata utila:

113 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 113 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 3
Etaj 3
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Floreasca
Vedere N/A
Orientare Nord-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2018
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 589209
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 3
Dormitoare: 2
Tip constr.: Beton
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 135.6
Surface terasă (mp): 22
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 113
Veti imbratisa luxul si frumusetea unui apartament de 3 camere aflat intr-un imobil Boutique, situat intr-una dintre cele mai atractive zone din oras: zona Floreasca - Compozitori.

Finalizat la inceputul anului 2018, acest bloc de apartamente de tip D+P+3E contine 4 apartamente de 3 si 4 camere. Etajul 3 apartine apartamentului pe care vi-l prezentam, beneficind de terasa pe toata suprafata sa exterioara, este bogat in lumina naturala si ofera o imagine asupra zonei in care se gaseste!

Apartamentul, cu o suprafata utila de 113mp si una totala de 135mp, este oferit spre inchiriere in premiera si dispune de 2 dormitoare, 3 grupuri sanitare si o zona de living completata de bucataria deschisa, complet mobilata si utilata cu echipamente Bosch. De asemnenea, vei beneficia de finisaje (parchet lemn masiv, gresie si faianta Italia, granit, usi interioare MDF fara toc, usa de intrare blindata, iluminat LED) si dotari de lux ("casa inteligenta", dormitoare cu baie proprie si spatiu pentru dressing), au suprafete utile adecvate, compartimentare decomandata si pot fi amenajate dupa gustul propriu al locuitorilor sai. Baile si grupurile sanitare sunt decorate si accesorizate cu mult bun gust, oferind intimitate maxima prin numarul lor suficient de mare.
Clasa de performanta energetica: A.
In completarea beneficiilor de a locui in acest imobil exclusivist, vei dispune de 2 locuri de parcare si un spatiu de depozitare, toate aflate in subteranul cladirii.

Imobilul este situat in zona Floreasca, cu acces rapid catre parc, mijloacele de transport in comun (metrou), gradinite private, restaurante selecte, sali fitness si saloane de infrumusetare. beneficiind totodata de intimitatea strazii pe care se afla. Zona este preferata de expati, oameni de afaceri si diplomati.