Inchiriere apartament 3 camere I Superb| Parcare inclusa | Aviatorilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

1950 €

Suprafata utila:

110 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 110 m2
Total suprafață balcon 15 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 5
Etaj 4
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatorilor
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2011
Anul renovării: 2022
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 140905
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Tip constr.: Cărămidă
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Garanție: 1700
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Vecinătăți: Arcul de Triumf, Herastrau
Compart: Decomandat
Suprafata balcoane (mp): 15
Suprafata construită (mp): 133
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 110
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere , foarte spatios , situat in una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti -Aviatorilor _Charles de Gaulle.
Apartamentul are o suprafata utila de 110 mp si este situat la etajul al patrulea al unei cladiri de cinci nivele, construita in anul 2011. Acesta este decomandat si include per ansamblu 3 camere, 2 grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua balcoane, care dezvaluie o priveliste spectaculoasa a cartierului rezidential elegant.
Camerele sunt spatioase si luminoase, finisajele fiind impecabile. Holul este deosebit prin organizarea oferita de dulapul incastrat de dimensiuni generoase. Livingul are iesire inspre balcon si este despartit de holul de intrare printr-o spectaculoasa usa dubla de tip glasvand. Spatiul amplu este inundat de lumina naturala, senzatia de caldura fiind amplificata de parchetul din lemn natural. Bucataria inchisa este generoasa ca dimensiuni , mobilata si utilata.
Dormitoarele elegante si spatioase sunt complet separate de zona de zi. Tot aici exista un dressing generos, o aditie interesanta pentru toti cei care isi doresc o solutie eleganta pentru problemele de organizare. Grupurile sanitare aduc un plus de lux si rafinament, in finisarea acestora fiind folosite materiale de cea mai inalta calitate.
Apartamentul include ferestre de tip termopan, boxa, aer conditionat si centrala termica, usa metalica, interfon. Securitatea este garantata de supravegherea video permanenta. Veti avea acces la un loc de parcare in garajul imobilului.
Performanta energetica de tip A.
Imobilul este situat intr-o zona rezidentiala rafinata, exclusivista si linistita. . Apropierea de parcul Herastrau si de alte puncte de atractie din nordul capitalei reprezinta cateva dintre avantajele acestei proprietati. Scolile si gradinitele , restaurantele si cafenelele , centrele fitness, mijloacele de transport in imediata apropiere contribuie la un confort sporit.