Inchiriere apartament 3 camere | Parcare, Prima inchiriere | Pipera, Nusco

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

1250 €

Suprafata utila:

81 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 81 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 9
Etaj 1
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatiei
Vedere N/A
Orientare Nord-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2021
Anul renovării: 2022
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1574171
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Garanție: 2500
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 95
Surface terasă (mp): 11
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 81
Iti doresti o locuire confortabila in zona polului de birouri din proximitatea Promenada Mall - Barbu Vacarescu, Aviatiei, Pipera? Daca da, atunci aceasta proprietate cu 3 camere pe care o prezentam spre inchiriere in complexul Nusco City poate fi alegerea potrivita.

Pozitionata la etajul intai al unui imobil cu 9 etaje finalizat in 2021, proprietatea in suprafata utila de aprox 80mp are o compartimentare de tip decomandat. Din punct de vedere functional, proprietatea este compusa din: vestibul de acces, un living generos prevazut cu loc de luat masa, o bucatarie separata de living printr-un perete de sticla, dormitorul pentru oaspeti, dormitor matrimonial cu spatii de depozitare si baie prevazuta cu cada si un grup sanitar pentru oaspeti prevazut cu cadita de dus. Acestea sunt completate de o terasa larga, in suprafata de 11mp si un loc de parcare subteran.

Culorile alese pentru amenajare si decorare sunt unele calde, accentele fiind cele care ofera spatiului o atmosfera aparte.
Proprietatea este complet mobilata si utilata (inclusiv masina de spalat vase, masina de spalat rufe, canapea extensibila in dormitorul de oaspeti, electrocasnice de la Teka), fiind pregatita pentru primirea locatarilor. Alegand aceasta proprietate (inchiriere apartament 3 camere Aviatiei) vei beneficia totodata de dotarile si finisajele complexului: fatada ventilata, tamplarie aluminiu cu geam tripan, centralele de apartament, paza. Clasa de performanta energetica: A

Daca va doriti sa locuiti in proximitatea cartierelor Aviatiei, Pipera, Barbu Vacarescu, atunci aceasta proprietate cu 3 camere pe care o propuneam spre inchiriere in complexul Nusco City in zona Aviatiei - Pipera va fi cu siguranta alegerea potrivita.