Inchiriere apartament 5 camere | Generos, Bloc 2006 | Polona

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

1200 €

Suprafata utila:

164 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 164 m2
Total suprafață balcon 4 m2
Număr total camere 5
Număr de etaje 3
Etaj 1
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Polona
Vedere N/A
Orientare Nord-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2006
Anul renovării: 2015
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1761804
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 2
Dormitoare: 4
Tip constr.: Beton
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Reper: Stefan Cel Mare
Vecinătăți: Stadion Dinamo, Metrou
Compart: Decomandat
Suprafata balcoane (mp): 4
Suprafata construită (mp): 185
Surface terasă (mp): 4
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 164
Va prezentam spre inchiriere o proprietate generoasa, un apartament cu 5 camere in suprafata de 164mp utili, situat la etajul intai al unui bloc boutique cu 3 etaje si mansarda construit in anul 2006, localizat in proximitatea statiei de metrou Stefan cel Mare - zona Polona!

Locuinta decomandata ocupa intregul etaj si include 5 camere (4 dormitoare, dintre care 2 comunica intre ele si doua sunt independente), o bucatarie inchisa, 3 balcoane si 3 grupuri sanitare. La toate acestea se adauga un loc de parcare in garaj

Apartamentul are o arhitectura deosebita, cu multe spatii deschise si vitraje generoase. Amenajarea este una de tip clasic. Livingul in suprafata de 45mp este inundat de lumina naturala ce patrunde prin ferestrele largi si include o zona de dinning. Bucataria mare (21 mp) este complet mobilata si utilata.

Dormitoarele sunt net separate de zona de zi, fapt care garanteaza intimitatea si linistea. Dormitorul matrimonial este mare si luminos, fiind in prezent nemobilat. Un al doilea dormitor este perfect pentru copii, in timp ce al treilea dormitor ce include o canapea extensibila si un birou poate fi dormitorul pentru oaspeti. Acest din urma dormitor comunica cu alta incapere ce poate avea functiunea de birou. Doua dintre dormitoare au acces catre o mica terasa inchisa. Baile sunt si acestea generoase, doua fiind dotate cu cada si dus, iar o a treia fiind considerata toaleta de serviciu.

Vei mai beneficia de o serie de avantaje precum tamplarie exterioara cu geam termopan, acces la cablu tv si internet, aer conditionat si centrala termica. Clasa de performanta energetica: B

Imobilul din care face parte apartamentul este in imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare, a parcului Circului, scoli si gradinite, locuri de laut masa etc.