Inchiriere apartament 7 camere in vila | Intrare separata | Dorobanti, Capitale

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

1850 €

Suprafata utila:

250 m2

Preț vânzare: 625,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 250 m2
Total suprafață balcon 5 m2
Număr total camere 7
Număr de etaje 1
Etaj 1
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 625.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Capitale
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1930
Anul renovării: 2015
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1074991
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 4
Dormitoare: 5
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Garanție: 1850
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Valoare întreținere medie: 200
Compart: Semidecomandat
Suprafata balcoane (mp): 5
Suprafata construită (mp): 300
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 250
Situata intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului - Dorobanti, Capitale - Strada Londra – in proximitatea bulevardului Aviatorilor, pe o strada linistita cu cladiri elegante, aceasta proprietate (apartament de tip duplex cu 7 camere) localizata intr-o vila in stil neoromanesc este locatia potrivita pentru rezidenta sau firma ta.

Intinsa pe o suprafata utila de 250mp, proprietatea pe care o propunem spre inchiriere ocupa etajul 1 si mansarda (tip imobil: D+P+1+M, an constructie: 1930, nr. apartamente cladire: 6, cladire incadrata pe lista "monumentelor de arhitectura", performanta energetica: C) si beneficiaza de intrare separata, o suprafata generoasa din curtea comuna, orientare circulara, 7 camere (5 dormitoare), 4 bai si o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata. Fatada si acoperisul cladirii au fost refacute recent.

Din punct de vedere functional, odata ajuns in curtea impunatoare a cladirii (aprox 950mp teren, curte libera 750mp), folosind interfonul si scara proprie poti ajunge la etajul 1. Aici te intampina: zona de vestibul, o toaleta de serviciu prevazuta cu dus, 5 camere (dintre care 3 pot functiona individual – compartimentare generala: semidecomandat), 2 bai cu aerisire naturala si o bucatarie complet mobilata si utilata. Celelalte 2 camere si o baie situate in zona mansardei pot fi accesate folosind o scara de acces de mici dimensiuni.

Proprietatea se inchiriaza partial mobilata (exclusiv bucataria) si a fost igienizata in vara anului 2020, dupa plecarea ultimului chirias.

Din perspectiva finisajelor / dotarilor sunt de mentionat urmatoarele: ferestre din lemn (partial cu geam termopan), usi de lemn si 2 centrale proprii si aparate de aer conditionat ce asigura independenta termica a proprietatii. Inaltimea libera (3m), parchetul din lemn masiv si sobele vechi (pastrate cu rol decorativ) confera proprietatii un aer aparte.

Cladirea se afla intr-un cartier preferat pentru liniste, restaurante, zone verzi, eleganta si frumusete - Dorobanti, Capitale, Aviatorilor.