Inchiriere apartament cu 3 camere | Elegant | Natura Residence, Baneasa

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Cost chirie (€ / lună)

1000 €

Suprafata utila:

120 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 120 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 4
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Baneasa
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2010
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 140016
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 3
Dormitoare: 2
Tip constr.: Cărămidă
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Garanție: 900
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Vecinătăți: Parc Herastrau, Iancu Nicolae, Gradina Zoologica, Scoala Americana
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 144
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 120
Daca iti doresti sa te muti intr-o locuinta mobilata elegant si sa te bucuri de o zona selecta a Bucurestiului, atunci aici gasesti cadrul perfect pentru casa de vis.

Pe o suprafata de 120 mp utili gasesti 3 camere decomandate, o bucatarie inchisa, 3 bai si 2 balcoane. Stai la parterul unui bloc de 4 niveluri, construit in anul 2009.

O incapere foarte bine luminata, cu pereti albi si geamuri largi te intampina numai bine atunci cand ai nevoie de mai multa relaxare. Livingul este mobilat in doua zone distincte, astfel incat ai o canapea mare si confortabila si o zona de dining pentru 4 persoane. Iti incepi dimineata sau iti inchei ziua savurand aerul proaspat atunci cand iesi in balcon.

Cea de-a doua incapere - dormitorul matrimonial - este tot ceea de ce ai nevoie pentru a te odihni pe deplin intr-un pat larg si pentru a-ti pastra lucrurile intr-un dulap mare si incapator. Si de aici ai iesire in balcon si te bucuri de mai mult spatiu, intr-o incapere aerisita.

Poti sa-ti transformi cea de-a treia camera intr-un birou sau intr-un dormitor pentru copii, asta in functie de prioritatile tale. Si aici mai ai un pat situat intr-un cadru discret si compact.

Una dintre baile apartamentului este dotata cu o cada si are un geam mare, iar bucataria este impecabila, utilata si mobilata cu toate cele necesare gatitului.

Aerul conditionat si geamurile de tip termopan cu tamplarie din aluminiu iti ofera mai mult confort termic. Te simti in mai multa siguranta cu usa metalica si intrarea cu interfon. De asemenea, esti conectat la internet si cablu tv, iar pentru mai mult spatiu ai parte si de o boxa.

De aici ajungi in doar 5 minute pana la Baneasa Shopping City si ai acces la Soseaua Bucuresti - Ploiesti, care te duce mai rapid in centrul orasului. Mai ai in imprejurimi institutii publice, Academia de Politie sau Ambasada SUA.