Inchiriere apartament de 2 camere | Arcul de Triumf, Alia Apartments

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

1100 €

Suprafata utila:

80 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 80 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 2
Număr de etaje 20
Etaj 3
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Arcul de Triumf
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2010
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 129149
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 2
Dormitoare: 1
Tip constr.: Cărămidă
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Garanție: 1050
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 100
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 80
Inedit, elegant, foarte sic un apartament ultramodern, un reper pentru piata imobiliara actuala!

Amplasat la al treilea nivel al unui imobil construit recent, si anume in anul 2010, acest extraordinar apartament are o suprafata construita de 100 mp din care 80 utili, este mobilat si decomandat.

Imbinarea armonioasa dintre trecut si prezent, dintre delicatetea de altadata si functionalitatea actuala, dintre atunci si acum, face din acest apartament un spatiu impresionant, somptuos si, in acelasi timp, confortabil. Livingul cochet, decorat cu multa atentie si gust te invita intr-o atmosfera eclectica si boema. Dormitorul urmeaza aceeasi linie, in timp ce bucataria si cele doua grupuri sanitare pun accentul mai ales pe elemente moderne.

Terasa detine lemn de teck exotic si piatra naturala ventilata si sticla dublu securizata, cele doua grupuri grupurile sanitare sunt dotate cu echipamente importate din Spania, iar absolut toate prizele si intrerupatoarele sunt produse in Italia. Parchetul din lemn masiv de guyana este adus din Brazilia, fiind special pentru incalzirea prin pardoseala. Bucataria inchisa este electrica, travertinul este importat din Italia, iar granitul si tamplaria din aluminiu completeaza de minune aspectul acestui apartament.

Bineinteles, apartamentul detine geamuri termopan, sistem de climatizare, doua dressinguri,iacuzzi, cablu TV, Internet, telefon, usa metalica placata cu furnir de lemn, interfon cu optiune video si garaj, iar imobilul este dotat cu lift de 11 persoane importat din Spania, senzori pentru incendii si iesiri de urgenta.

Mai mult decat atat, in calitate de rezident al acestui complex, veti putea frecventa oricand piscina, sala de fitness sau zona spa a acestuia, iar cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji, paza va este asigurata in permanenta.

Cat priveste zona in care se afla acest complex exclusivist, in imediata apropiere se afla Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Piata Presei Libere si Aeroportul Baneasa.