Inchiriere apartament spectaculos 5 camere | Kiseleff, Aviatorilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

3200 €

Suprafata utila:

221 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 221 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 5
Număr de etaje 4
Etaj 2
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Kiseleff
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2014
Anul renovării: 2017
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 125905
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 4
Dormitoare: 4
Tip constr.: Cărămidă
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Valoare întreținere medie: 230
Vecinătăți: Aviatorilor, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 270
Surface terasă (mp): 7
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 221
Acest apartament de un lux greu de egalat, situat in cea mai bine cotata zona rezidentiala a Capitalei va va oferi stilul de viata exclusivist pe care il doriti.

Proprietatea, cu o suprafata utila de aproximativ 200 mp, este situata la etajul al doilea al unei cladiri finalizate in 2014.

Apartamentul este decomandat si include o zona imensa de living, zona de dinning, bucatarie inchisa ce poate fi accesata atat din living cat si din hol, precum si o terasa superba perfecta pentru a savura o cafea in diminetile de vara. Zona de relaxare a apartamentului include 4 dormitoare supradimensionate, fiecare beneficiind de baie proprie. Nu lipsesc de asemenea zonele de dressing. Apartamentul este partial mobilat in conditii de lux, mobilierul si decoratiunile purtand semnaturile unor firme extrem de cunoscute!

Luxul razbate din fiecare detaliu al acestui apartament deosebit: parchet si usi interioare din lemn masiv, faianta si gresie importate din Italia si Spania, obiecte sanitare de ultima generatie, aparatura electrocasnica de top! Bunul gust si atentia pentru detaliu sunt evidente la nivelul fiecarui element al apartamentului.

Confortul termic este asigurat de sistemele centralizate de aer conditionat, tamplaria din aluminiu cu geamuri tripan si incalzirea centralizata prin podea. Securitatea este asigurata de paza permanenta, sistemul de supraveghere, senzorii de incendiu, video-interfonul si usa metalica blindata. Cladirea dispune de garaj si lift. Poate cea mai interesanta particularitate a proprietatii este piscina superba amplasata pe terasa superioara a imobilului, la etajul al cincilea, cu vedere superba catre zona verde a orasului. Tot aici regasim si o zona de relaxare / plaja de care va puteti bucura impreuna cu prietenii.
Clasa de performanta energetica: B
Apartamentul este situat intr-unul dintre cele mai selecte imobile rezidentiale din nordul Capitalei, amplasat la cativa pasi de parcul Herastrau, parcul Kiseleff si Arcul de Triumf.