Vanzare apartament 3 camere I Premium, Renovat 2021 I Armeneasca, Icoanei

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București, Strada Logofat Luca Stroici

Suprafata utila:

76 m2

Preț vânzare: 190,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 76 m2
Total suprafață balcon 7 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 4
Etaj 3
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 190.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Strada Logofat Luca Stroici București România
Zone principale Armeneasca
Vedere N/A
Orientare Sud-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1935
Anul renovării: 2021
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 2009892
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 1
Dormitoare: 2
Tip constr.: Cărămidă
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Semidecomandat
Suprafata balcoane (mp): 7
Suprafata construită (mp): 94
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 76
Situat in zona centrala a Capitalei, pe strada Luca Stroici, in apropiere de Gradina Icoanei - Vasile Lascar, Armeneasca (cladirea UTI), acest apartament cu 3 camere (1 sau 2 dormitoare) si 3 balcoane, renovat cu mult rafinament si eleganta in anul 2021 va va cuceri de la prima vedere.

Cu o suprafata utila de 75mp, apartamentul se afla la etajul 3 al unei cladiri (cu lift) construita in anul 1935, este semidecomandat si innobilat cu materiale de cea mai buna calitate alese atat pentru finisare cat si pentru amenajare. Dincolo de vestibulul de la intrare, vei regasi un spatiu care imbina perfect parfumul vremurilor in care imobilul a fost construit cu elementele specifice vremurilor noastre.

Livingul si zona de dinning cu balcon ce pot functiona atat independent cat si in strasa legatura, definesc termenul de spatialitate intr-o maniera eleganta si subtila, avand finisaje deosebite si detalii suprinzatoare, precum usi de tip glasvand. In varianta de functionare independenta a celor doua camere, una dintre aceasta a fost transformata in dormitor copil / birou.

Dormitorul matrimonial reprezinta spatiul ideal pentru momentele destinate odihnei (si are acces catre un balcon), iar bucataria este complet mobilata si utilata si detine un balcon. Baia este frumos amenajata pastrand totusi piatra naturala initiala ce a fost corespunzator reconditionata. Doua spatii tehnice suplimentare in care se afla masina de spalat rufe (spatiu ce poate servi ca si toaleta de serviciu intrucat toate instalatiile sanitare aferente sunt disponibile) si alte spatii de depozitare incastrate completeaza aceasta proprietate aparte. In mansarda si la subsol, apartamentul are alocate o camera de serviciu si o boxa, ambele in suprafata de aprox 11mp.

Zona in care se afla acest apartament este una deosebita, fiind aproape de multe puncte de interes: institutii culturale si ambasade, hoteluri, centre comerciale, restaurante, cafenele si terase dichisite. Statia de metrou Universitate se afla la doar 7 minute distanta de imobil.

Imobil incadrat in categoria de urgenta U3.