Vanzare apartament 3 camere | Imobil boutique, Vedere libera | Domenii

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București, Strada Hermann Oberth

Suprafata utila:

72 m2

Preț vânzare: 203,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 72 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 2
Etaj 2
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 203.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Strada Hermann Oberth București România
Zone principale Domenii
Vedere N/A
Orientare Sud-est
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2015
Anul renovării: 2017
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1721408
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 2
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Tip constr.: Beton
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 113
Surface terasă (mp): 14
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 72
Va prezentam spre achizitie un apartament cu 3 camere (2 dormitoare) situat intr-un imobil boutique (5 apartamente) construit in anul 2015 si pozitionat intr-una dintre cele mai frumoase zone rezidentiale ale orasului - zona Domenii - Hermann Oberth nr. 63A.

Pozitionata la etajul 2 al imobilului DS+P+2E+M, proprietatea beneficiaza de o vedere libera asupra stadionului de rugby.

Compartimentarea decomandata permite amplasarea pe o suprafata totala de 86mp a urmatoarelor functiuni: 3 camere distincte (living si 2 dormitoare), o bucatarie inchisa (complet mobilata si utilata), 2 grupuri sanitare (una dintre ele prevazuta cu aerisire naturala), un hol prevazut cu dressing si 3 balcoane - cel mare in suprafata de 10mp.

Zona de zi este corespunzator delimitata de cea de noapte. Pozitionarea geografica a proprietatii (S-E) permite luminii naturale sa scalde proprietatea pe tot parcursul zilei. Parte din mobilier a fost realizata pe comanda folosind astfel eficient spatiul detinut. Proprietatea se poate vinde complet mobilata si utilata pentru suma de 209.000 euro.

Proprietatea este inchiriata pana la finalul anului 2023, prezenta vanzare realizandu-se cu transmiterea contractului de inchiriere (randament 5,3%, chirie lunara 900 euro). Locuri de parcare sunt disponibile in fata imobilului.

Materialele alese pentru finisarea proprietatii au fost dintre cele mai bune, confortul termic al proprietatii fiind realizat cu ajutorul centralei proprii. Costurile cu administrarea imobilului (curatenie, paza., deseuri) sunt reduse.

Intimitate, confort si liniste acestea sunt atribute pe care le veti obtine alegand aceasta proprietate cu 3 camere pe care o propunem spre achizitie in zona Domenii, zona in care veti gasi aproape toate cele necesare: parcuri, scoli si gradinite, supermarketuri.