Vanzare apartament 3 camere | Premium, Complex | Aviatiei Tower, Promenada

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

78 m2

Preț vânzare: 238,000 € + TVA

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 78 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 11
Etaj 7
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 238.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatiei
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2020
Anul renovării: 2020
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1271360
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Suprafata construită (mp): 88
Surface terasă (mp): 12
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 78.7
Situat în zona Aviației, acest apartament cu 3 camere propus spre achizitie este situat in ansamblul rezidențial Aviației Tower, unul din cele mai elegante si sofisticate proiecte rezidentiale din Bucuresti, premiat în anul 2019, cu distincţia "Prime Property - 1st Investors Choice".

Orientarea catre est si pozititionarea la etajul 7 din cele 11 ale imobilului finalizat in anul 2020, confera luminozitate apartamentului spatios (78 mp utili), in timp ce terasa generoasa in suprafata de 12 mp ofera o vedere libera catre imprejurimi.

Zona de zi este alcatuita din living generos si bucatarie tip open-space de unde se face si accesul catre terasa. Zona de odihna, separata printr-un hol de zona de living, este alcatuita din 2 dormitoare si 2 grupuri sanitare, ambele dotate cu cabina de dus tip walk-in. Dormitorul matrimonial are acces direct la unul dintre grupurile sanitare.

Materialele de calitate superioară, finisajele atent selectate și executate, ofera eleganța. Intre acestea, amintim incalzire in pardoseala cu sistem de reglaj individual a temperaturii pentru fiecare incapere, parchet din lemn triplu stratificat, obiecte ceramice Porcelanosa, sanitare Marazzi si tamplarie Schuco.

Aviației Tower este amplasat în apropierea a 2 dintre cele mai mari centre business din București (Novo Park Business Center, HP Global E-business Center), dar și al unor companii multinaționale precum Genpact sau Nestle. Mall Promenada se află la doar 500m, iar în vecinătate se află centre comerciale, instituții bancare, restaurante și cafenele exlusiviste, farmacii moderne și o clinică medicală la standarde internaționale.