Vanzare apartament 3 camere | Premium, Generos, Parcare, Boxa, Mobilat | Carol

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

100 m2

Preț vânzare: 238,000 € + TVA

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 100 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 5
Etaj 4
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 238.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Parcul Carol
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2007
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1588894
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 2
Dormitoare: 2
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Semidecomandat
Suprafata construită (mp): 108
Surface terasă (mp): 8
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 100
Fie ca sunteti in cautarea unui spatiu placut pentru familia dvs, localizat intr-un complex securizat situat in proximitatea parcului Carol sau va doriti o investitie cu valoare in timp, aceasta proprietate generoasa cu 3 camere va raspunde cu siguranta asteptarilor dvs.

Pe o suprafata utila de 100mp (suprafata totala 108mp) aveti la dispozitie 2 dormitoare, un living amplu cu zona de dinning si bucatarie deschisa, 2 bai complete, dotate cu cada si o terasa de 8mp ce priveste asupra curtii interioare a complexului din care face parte - Carol City Center.

Compartimentarea semi-decomandata confera unitate spatiului, functiunile comunicand fluent una cu cealalta. Proprietatea se afla la etajul 4 al unui imobil cu 5 etaje (6 retras) finalizat in anul 2007.

Apartamentul este complet utilat si mobilat, dispunand de toate utilitatile necesare unui confort maxim (proprietatea se vinde mobilata si utilata). Veti beneficia de ferestre de tip termopan, aer conditionat, usa metalica, tamplarie din aluminiu, paza permanenta, supraveghere video, acces la curtea interioara a complexului, centrala proprie, un loc de parcare si o boxa in garajul subteran.

Proprietatea este in prezent inchiriata, intentia chiriasului (in masura in care imobilul se achizitioneaza cu caracter investitional) fiind de a prelungi contractul pentru o perioada de inca 2 ani. Clasa de performanta energetica: B.

Imobilul se afla la cativa pasi de parcul Carol, intr-o zona plina de verdeata si de liniste. Excelenta pentru familiile active, apartamentul este amplasat in inima Bucurestiului, aproape de mijloace de transport in comun si terenuri de sport, sedii bancare, scoli si gradinite, restaurante si zone de aprovizionare.