Vanzare apartament 4 camere | Penthouse Exclusivist | Dacia, Gradina Icoanei

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

168 m2

Preț vânzare: 881,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 168 m2
Total suprafață balcon 6 m2
Număr total camere 4
Număr de etaje 6
Etaj 5
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 881.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Gradina Icoanei
Vedere N/A
Orientare Nord-vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2017
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 891943
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 4
Dormitoare: 3
Tip constr.: Beton
Nr. subsoluri: 2
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 2
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Semidecomandat
Suprafata balcoane (mp): 6
Suprafata construită (mp): 290
Surface terasă (mp): 115
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 168
Va prezentam spre achizitie o proprietate definita prin excelenta datorita calitatii, confortului, tehnologiei, securitatii si atentiei acordata detaliilor. Acestea sunt caracteristicile principale ale acestei proprietati – apartament cu 4 camere de tip penthouse - duplex situat in zona ultracentrala a orasului - zona Armeneasca!

Calitatea reiese din fiecare element de finisare si design ales: parchet antichizat din lemn masiv (made in Italy), tapet pretios, piese de mobilier deosebite, dressing din lemn masiv, obiecte de iluminat deosebite, bucataria echipata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, gresie si faianta (made in Italy), obiecte sanitare (branduri de lux, de provenienta Italia), fiecare element din amenajare reprezentand definitia luxului. Rezultatul amenajarii este un amestec rafinat de eleganță, calitate, confort și standarde ridicate pentru cei care știu că „ce este bun vine în ediție limitată".

Confortul este asigurat de incalzirea prin pardoseala si aerul conditionat de tip clima si tamplaria de aluminiu cu geam tripan.

Tehnologia si securitatea se imbina perfect asigurand suportul celor de mai sus: “smart house”, iluminat cu touch, supraveghere video si videointerfon, sistem alarma si usa de acces Filomuro.

Din punct de vedere functional, pe o suprafata de 168mp utili aveti la dispozitie o impartire optima noapte / zi astfel: un living generos cu zona de relaxare si dinning, o bucatarie ce se poate inchide integral prin glisarea unor suprafete vitrate, complet mobilata si utilata si 4 grupuri sanitare, 3 dormitoare (dintre care unul insotit de un dressing complet si adecvat utilat in suprafata de aprox 19mp). Terasa impreuna cu gradina suspendata (ambele in suprafata de 115mp), asigura o priveliste deschisa asupra orasului si completeaza aceasta proprietate localizata la etajele al 5 lea si al 6 lea al unui imobil Premium finalizat in 2017.

Proprietatea se achizitioneaza astfel cum se prezinta in fotografii (mobilat, utilat), la care se adauga 2 locuri de parcare aflate in subteranul imobilului, incluse in pret. Clasa de performanta energetica: A.

Situat in zona cea mai boema a "micului Paris", aceasta proprietate poate sa completeze stilul dvs de viata in cel mai rafinat mod!