Vanzare casa, vila 10 camere | Premium, Locatie extraordinara | Aviatorilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

419 m2

Preț vânzare: 1,350,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 419 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 304 m2
Număr total camere 10
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 1.350.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Aviatorilor
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1950
Anul renovării: 2012
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1606411
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 5
Dormitoare: 8
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 150
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 2
Deschidere (m): 20
Acoperiș: Țiglă
Suprafata construită (mp): 464
Surface teren: 304
Surface terasă (mp): 29
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 419
Surface curte (mp): 304
Daca locatia este pentru dvs cel mai important criteriu de cautare a proprietati potrivite, atunci cu siguranta va veti dori sa vedeti aceasta proprietate - casa, vila cu 10 camere tip duplex, pe care o propunem spre achizitie in zona Kiseleff - Aviatorilor.

Trecuta in timp prin mai multe procese de consolidare, extindere, renovare integrala (ultima in anii 2010-2012), proprietatea raspunde tuturor cerintelor vietii moderne: incalzire prin pardoseala, ceramica si pardoseli moderne in bai si pe spatiile comune, parchet din lemn masiv, facilitati de tip spa (sauna, jacuzzi, masaj) si 3 centrale termice menite sa asigure confort si eficienta termica pentru fiecare zona din casa.

Proprietatea de tip duplex (calcan comun cu o alta proprietate care nu este disponibila pentru vanzare) este din punct de vedere functional impartita astfel: (1) in zona de subsol gasim facilitatile de relaxare: sauna, jacuzzi, o baie completa si spatii de depozitare, (2) parterul este alocat vestibului si zonei de garaj - parcare acoperita, (3) primul mezanin al proprietatii gazduieste zona de zi, cu bucataria - complet mobilata si utilata, masa de dinning si coltul de relaxare. Una dintre cele 2 terase - completeaza frumos aceasta zona a casei, (4) etajul intai este alocat in prezent zonei intime, aici putand regasi dressing-ul, baia cu aerisire naturala si o inaltime ametitoare a plafonului, un dormitor generos, un living de etaj si un birou. Cea de-a doua terasa priveste asupra intregii zone, (5) mezaninul 2 si mansarda pot functiona independent - apartamente diferite, accesate pe o scara alternativa sau corp comun cu restul casei. In aceste zone putem regasi 2 bai, o bucatarie complet mobilata si utilata, un living impresionant si 3 dormitoare.

Finisajele deosebite (marmura, fier forjat, tamplarie veka, scafe de lumina, compozit si finisaj epoxidic, tapet, parchet din lemn masiv, acoperisul din tigla) vin sa completeze locatia unica - zona de case Aviatorilor - Kiseleff a proprietatii. Structura de rezistenta a casei este formata din grinzi si stalpi de beton, lemn si caramida portanta. Performanta energetica: A

Terenul in suprafata de aprox 300mp este detinut partial in proprietate exclusiva si partial, in indiviziune cu cealalta proprietate. Proprietatea, subiect al vanzarii, beneficiaza de trei cai de acces diferite, 2 din E. Porumbaru si 1 din I. Cantacuzino.

Proprietatea se vinde nemobilata si se poate elibera in aprox 6 luni de la semnarea contractului de vanzare cumparare.