Vanzare casa, vila 10 camere | Teren 535mp, Investitie 7% | Alba Iulia, Decebal

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

333 m2

Preț vânzare: 595,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 333 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 535 m2
Număr total camere 10
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 595.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale P-ta Alba Iulia
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1949
Anul renovării: 2015
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1685209
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 3
Dormitoare: 8
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 259
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 21
Suprafata construită (mp): 412
Surface teren: 535
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 333
Surface curte (mp): 535
Daca va doriti o locuire boema in centrul orasului - proximitate Piata Alba Iulia, Decebal sau o investitie cu randament pe termen lung de peste 7% (contract de închiriere valabil pana la data de 31.07.2024, cu cerere de prelungire pentru încă minimum 5 ani), atunci cu siguranta aceasta proprietate pe care o propunem spre achizitie (casa, vila cu 10 camere si curte individuala) este alegerea potrivita.

Dimensiunea generoasa a parcelei de teren (535mp rezultati din alipirea a 2 numere cadastrale) si contractul de inchirere in vigoare (cu posibilitatea prelungirii acestuia pe termen lung) sunt atu-uri ce cu greu pot fi ignorate.

Din punct de vedere functional, pe suprafata de teren cu deschidere de 21ml, sunt distribuite 4 corpuri de cladire. Primul dintre ele (indicativ C3 pe planul de amplasament atasat acestei prezentari) si cel mai mare de altfel din punct de vedere suprafata utila, te intampina indata ce ai intrat in curte, fiind dispus pe S+P+M. Pe o suprafata totala de aprox 290mp acesta gazduieste camera tehnica (subsol), 6 camere (una dintre ele open space de 103mp), 3 bai si o bucatarie. Cel de-al doilea corp de cladire (indicativ C2) este pozitionat in partea din spate a parcelei si este alcatuit din 2 camere, un antreu si o pivnita in zona subsolului - 35mp este suprafata utila a acestui corp, respectiv 69mp suprafata totala. Un al treilea corp de cladire (indicativ C1) cu o suprafata utila de 39mp (52mp cu tot cu pod) este locul unde regasim 2 camere, un hol si un grup sanitar cu aerisire naturala. Garajul proprietatii (indicativ C4 - 25mp) este in prezent amenajat pentru locuire.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan, aparatele de aer conditionat si de centrala termica. Biroul directoral din corpul principal este placat cu lemn masiv. Parchetul folosit pentru finisarea corpului de cladire principal este de asemenea unul din lemn masiv.

Imobilul se afla in planul doi beneficiind astfel atat de avantajele locatiei sale centrale, cat si de liniste. In imediata apropiere se gasesc Piata Alba Iulia, Matei Basarab si bulevardul Decebal - un loc cunoscut pentru restaurante, cafenele, spatii comerciale, dar si unitati de invatamant, recreere. Piata Unirii si centrul istoric se gasesc la 10’ distanta.