Vanzare casa, vila 7 camere | Premium, Arhitectura deosebita, 570mp | Floreasca

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București, Strada Pitarul Hristache

Suprafata utila:

350 m2

Preț vânzare: 1,310,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 350 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Suprafață totală teren 180 m2
Număr total camere 7
Număr de etaje 3
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 1.310.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Strada Pitarul Hristache București România
Zone principale Floreasca
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2000
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1997271
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 4
Dormitoare: 4
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 120
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 2
Deschidere (m): 9.5
Acoperiș: Terasă
Suprafata construită (mp): 570
Surface teren: 180
Suprafață terasă (mp): 40
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 350
Suprafață curte (mp): 180
Va prezentam spre achizitie o proprietate deosebita prin aspect (proiectare, design, executie, finisare), dimensiune (570mp suprafata totala) si amplasament (Dorobanti, Floreasca).

Proprietatea (casa, vila 7 camere finalizata in anul 2000) surprinde prin arhitectura deosebita (proiect realizat de rectorul facultatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu), compartimentarea ce permite atat o locuire unitara, cat si una impartita in 2 apartamente si, nu in ultimul rand, prin executie (calitatea constructiei si a finisajelor).

Accesul in proprietatea se realizeaza la nivelul parterului, un loc tampon, de intrare unde puteti regasi multiple spatii de depozitare, un dormitor pentru oaspecti, o toaleta de serviciu si garajul in suprafata de 62mp potrivit pentru 2 autoturisme. Demisolul este unul ce surprinde (in contextul pozitiei sale) prin caldura spatiului oferita de o izolare perfecta fata de exterior si mobilierul din lemn masiv de stejar. Spatiile de depozitare, sala de fitness, camera tehnica, crama, spalatoria si uscatoria cu ventilatie naturala si o toaleta prevazuta cu cadita de dus sunt prezente in aceasta zona.

Etajul intai al proprietatii este alocat zonei de zi: living, dinning si bucatarie inchisa. Suprafata vitrata mare (usi glisante din pardoseala) si fatada tip Alucobond confera spatiului o lumina aparte si multa caldura - orientarea geografica este una de exceptie: S-V. Atat livingul cat si bucataria inchisa favorizeaza accesul catre terasa in suprafata de 26mp. Etajul al doilea reprezinta zona de noapte a proprietatii, unde 2 dormitoare, fiecare dintre ele cu baie proprie si un birou scaldat in lumina naturala, imbie la relaxare. Cel de-al treilea etaj poate functiona individual (un apartament complet cu 2 camere, bucatarie si baie, cu acces separat din zona parterului) sau in stransa legatura cu restul proprietatii. Acoperisul tip terasa este circulabil.

Parchetul din lemn masiv de stejar, pardoselile din marmura, usile si mobilierul incorporat din lemn masiv, inaltimea inalta a plafonului, semineul pe lemne functional, spatiul destinat unei sali de fitness si nu in ultimul rand pozitionarea proprietatii - zona Dorobanti, Floreasca, Hristache Pitarul sunt toate elemente care sa te invite sa vezi aceasta proprietate si sa devina locul unde te intorci "acasa".

Agentia nu percepe comision clientului cumparator.