Vanzare casa, vila 8 camere | Curte individuala | Stefan cel Mare

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București, Strada Barbu Mumuleanu

Suprafata utila:

140 m2

Preț vânzare: 320,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 140 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 125 m2
Număr total camere 8
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 320.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Strada Barbu Mumuleanu București România
Zone principale Stefan cel Mare
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1946
Anul renovării: 2010
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1664909
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 2
Dormitoare: 4
Tip constr.: Cărămidă
Nr. subsoluri: 1
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 76
Are pod: Da
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 8.41
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 196
Surface teren: 125
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 140
Surface curte (mp): 125
Situata intr-o locatie de exceptie (Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu - strada Barbu Mumuleanu nr. 48 - proximitate metrou (2minute), Parcul Circului (7minute) - strada imobile cu regim redus de inaltime), aceasta proprietate (casa, vila 8 camere S+P+1E+M+pod si curte individuala) pe care o propunem spre achizitie poate fi locuinta familiei tale.

Construita in anul 1946 si renovata integral in anul 2010 (instalatii electrice, sanitare si termice, acoperis, pardoseli), proprietatea este in prezent inchiriata cu destinatia de birouri. Terenul in suprafata de 125mp, pe care este construit imobilul, este detinut in proprietate.

Din punct de vedere functional, proprietatea poate fi folosita atat sub forma a 3 apartamente diferite - cate unul pe fiecare nivel, cat si per ansamblu. Scara balansata pozitionata in partea laterala a parterului conduce catre etajul 1 si mansarda. Parterul beneficiaza de acces separat si cuprinde o baie prevazuta cu cadita de dus, o bucatarie generoasa si 3 camere, doua deschise - open space si o a alta individuala. Etajul intai beneficiaza de o compartimentare semi-decomandata tip vagon si include 3 camere, un spatiu de depozitare si o baie dotata cu cada si aerisire naturala. Tot aici gasim si centrala proprie ce asigura, alaturi de aparatele de aer conditionat, eficienta termica a imobilului. Mansarda gazduieste alte 2 camere deschise, dar care printr-o reamenajare usoara pot functiona individual, un grup sanitar, un hol si accesul catre pod. Acesta din urma este folosit in prezent ca spatiu de depozitare.

Pe aproximativ 30-35% din suprafata la sol a proprietatii (76mp), imobilul detine subsol. Suprafata utila a proprietatii este de 140mp, aceasta fiind inconjurata pe 2 dintre cele 4 laturi ale sale de curte libera - aprox 50mp.

Certificatul de performanta energetica: B. Actele de proprietate sunt pregatite pentru tranzactionare si nu exista legea 112 / 10 in istoric. Nu se percepe comision de tranzactionare clientului cumparator.

Zona unde este situat imobilul este una favorabila, avand acces imediat in Barbu Vacarescu, Dorobanti, Stefan cel Mare, Mall Promenada, Parcul Circului, nordul orasului.