Vanzare casa, vila 8 camere | Premium, Constructie 2023 | Tei

Imagini
Hartă
Vedere stradală
București,

Suprafata utila:

260 m2

Preț vânzare: 1,290,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 260 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 320 m2
Număr total camere 8
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 1.290.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Lacul Tei
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2023
Anul renovării: 2023
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1713125
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 4
Dormitoare: 6
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 91
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 11
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 354
Surface teren: 320
Surface terasă (mp): 56
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 260
Surface curte (mp): 320
Va prezentam spre achizitie o proprietate deosebita, o casa, vila spatioasa si confortabila cu 8 camere, situata intr-o zona linistita din proximitatea Lacului Tei!

Finalizata in anul 2023, pe o suprafata de 320mp de teren (230mp curte libera), proprietatea de tip parter, etaj intai si mansarda are o suprafata utila de 260mp.

Atentia la detalii si calitatea finisajelor folosite va vor impresiona si vor face locuirea in proprietate una placuta si eficienta energetic.

Parterul este alocat zonei de zi si cuprinde un birou, bucataria inchisa cu usi metalice si geam pe 2 laturi, living-ul generos prevazut cu zona de dinning si acces spre terasa, un grup sanitar de serviciu si 2 spatii de depozitare. Confortul termic este asigurat de incalzirea prin pardoseala Rehau (parchet dublu stratificat din stejar tip Herringbone si ceramica de la Marazzi), ferestrele de la Salamander cu geam tripan, termosistemul cu vata bazaltica de 15 cm de pe fatade, ferestrele de tip Velux din mansarda, aparatele de aer conditionat si tigla metalica - Novatik Natura cu izolatie de 15 cm din spuma poliuretanica cu celula inchisa de pe acoperis.

Suprafetele vitrate mari permit luminii naturale sa scalde proprietatea pe tot parcursul zilei. Orientarea geografica E-S-V este si ea una ce contribuie (alaturi de cromatica si elementele naturale folosite in finisare) la senzatia de bine si caldura oferita de proprietate.

Etajul intai este alocat zonei de noapte unde putem gasi 3 dormitoare si 2 bai complete, prevazute cu aerisire naturala, in timp ce mansarda este zona pentru entertainment, sport sau oaspeti. Inaltimea libera a casei se inscrie in ecartul 2.80 - 4m (mansarda) si confera spatialitate.

Curtea libera este proiectata pentru o amenajare cu deck si gazon, zona din fata casei fiind alocata celor 2 locuri de parcare deschise.

Imobilul este situat in proximitatea Lacului Tei, Parcului Circului, intr-o zona cu strazi linistite. Puteti gasi aici toate elementele necesare unui stil de viata echilibrat: restaurante si cafenele selecte, parcuri si spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, scoli si gradinite, supermarket-uri si piete, centre de sanatate/fitness, magazine diverse.