Vanzare casa, vila 8 camere | Renovare totala 2021, La cheie | Domenii

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Suprafata utila:

345 m2

Preț vânzare: 825,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 345 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 224 m2
Număr total camere 8
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 825.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Domenii
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1992
Anul renovării: 2021
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1650085
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 4
Dormitoare: 5
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 134
Nr. garaje: 2
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Da
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 20
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 365
Surface teren: 224
Surface terasă (mp): 1
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 345
Surface curte (mp): 224
Va propunem pentru achizitie o proprietate superba situata in zona Domenii, pe o strada linistita intre 3 zone importante ale capitalei: Turda -1 Mai -Piata Domenii. Inconjurata de stradute liniste cu multiple vile cu destinatie rezidentiala si cladiri boutique, aceasta vila este potrivita pentru a fi caminul primitor al unei familii.

Vila a fost renovata integral la finalul anului 2021 si se remarca prin functionalitate si eleganta. Interiorul este bine compartimentat si poate satisface toate asteptarile. Curtea libera este primitoare si ofera intimitate.

Datele proprietatii sunt urmatoarele: vila P+E+M, anul constructiei 1992 , 8 camere, 3 holuri foarte spatioase, 4 grupuri sanitare, o bucatarie inchisa 3 si un subsol ce include spatii de depozitare si camera tehnica. De altfel, fiecare nivel prezinta spatii de depozitare ascunse, extrem de utile. .
Suprafata utila interioara de 345mp este impartita intre subsol, parter, etajul 1 si mansarda. Parterul este format dintr-un living generos cu zona de relaxare si dinning, o bucatarie inchisa, un vestibul si un hol largi, un grup sanitar, accesul catre subsol si alte 2 spatii de depozitare. Etajul este gandit pentru relaxare / lucru de acasa avand 2 dormitoare, un birou si o baie generoasa.
Mansarda te intampina cu un spatiu vast dispus in 3 camere, hol si baie. Tot aici gasim spalatoria casei ce beneficiaza de caldura si aerisire naturala.

Cromatica aleasa pentru amenajare este una placuta. Incalzirea se face cu centrala proprie. Vila este izolata total pe exterior si beneficiaza de hidrofor ce contribuie la presiunea apei la nivelele superioare, aer conditionat in fiecare camera si semineu in living.

Daca iti doresti o oaza de liniste in mijlocul orasului, aproape de toate punctele de interes ale capitalei (Pta Victoriei, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, scoli si gradinite, etc), atunci aceasta proprietate ar putea fi ceea ce cauti.