Vanzare casa, vila 7 camere | Piscina, Teren 1000mp, Acces facil | Corbeanca

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Corbeanca,

Suprafata utila:

300 m2

Preț vânzare: 360,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 300 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 1003 m2
Număr total camere 7
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 360.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Corbeanca România
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2007
Anul renovării: 2016
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1496583
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 3
Dormitoare: 5
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 145
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Reper: DN1, Centru Comercial
Deschidere (m): 20
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 374
Surface teren: 1003
Surface terasă (mp): 37
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 300
Surface curte (mp): 1003
O proprietate caracterizata prin dimensiune generoasa (atat in ceea ce priveste suprafata de teren, cat si in ceea ce priveste spatiul util interior), vegetatie matura, prezenta unei piscine exterioare si accesibilitate este acum disponibila pentru vanzare in zona Corbeanca - proximitate DN1 si centru comercial.

Proprietatea de tip casa, vila structurata pe 2 niveluri (parter si etajul 1) si mansarda este intinsa pe o suprafata utila de aprox. 300mp si a fost construita in anul 2007. Beneficiaza de canalizare si apa din reteaua publica (dar si din put - pentru gradina mai ales) si generator. Vila este de tip individual, pozitionarea pe teren fiind una ce permite terenului sa incercuiasca casa. Proprietatea este retrasa de la drumul public, acest lucru contribuind la linistea si intimitatea de care ai parte atat in imobil, cat si la piscina exterioara pozitionata in spatele casei. Partea din fata a terenului (total suprafata de teren 1003 mp) este alocata accesului, locurilor de parcare 4 exterioare si 1 in garaj) si vegetatiei frumos toaletata.

Din punct de vedere functional parterul este destinat zonei de zi, fiind alcatuit dintr-un living generos cu loc de loc masa ce creaza un spatiu comun cu bucataria mare, deschisa, complet utila si mobilata cu echipamente Miele, un dormitor, un grup sanitar cu cadita de dus, camera tehnica si accesul catre garaj. Etajul intai include 3 dormitoare complet mobilate si utilate (unul are in prezenta destinatie de dressing, fiind dotat cu mobilier corespunzator), un hol generos cu spatii de depozitare si 2 birouri. Accesul catre terasa in suprafata de 37mp ce permite o vedere de ansamblu asupra intregii zone se poate realiza cu usurinta din holul de etaj. Mansarda este open space, avand o suprafata de aprox 100mp.

Parchetul din lemn masiv si cromatica utlizata pentru decorare dau caldura spatiului. Pe teren se gasesc totodata 2 foisoare inchise si piscina exterioara. Performanta energetica: A.

Daca va doriti o locuire placuta la casa in afara orasului, dar cu acces extrem de facil catre acesta atunci aceasta proprietate poate fi cu siguranta o alegere potrivita.