Vanzare vila 8 camere | Piscina, Teren 3000mp | EXCELENTA, LUX | Corbeanca

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Corbeanca,

Suprafata utila:

620 m2

Preț vânzare: 1,290,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 620 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Total land area 3000 m2
Număr total camere 8
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 1.290.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Corbeanca România
Zone principale Nord
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2011
Anul renovării: 2011
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1133942
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 5
Dormitoare: 6
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 400
Nr. garaje: 3
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Da
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 50
Acoperiș: Țiglă
Suprafata construită (mp): 755
Surface teren: 3000
Surface terasă (mp): 130
Unitate Suprafață: mp
Suprafata utilă (mp): 620
Surface curte (mp): 3000
Va prezentam spre achizitie o proprietate deosebita prin aspect (proiectare, design, executie, finisare), dimensiune (teren in suprafata de 3000mp -50x60m- si constructii in suprafata totala de 755mp) si amplasament (Corbeanca, la 50m de lac si 60m de padure).

Curtea libera in suprafata de 2600mp surprinde prin vegetatia matura, ce combina intr-o cromatica armonioasa peste 170 de tipuri de plante si piscina exterioara cu apa sarata (12x6m) incalzita.

Cele 3 constructii edificate pe teren in anul 2011 sunt gandite astfel incat sa functioneze independent si sa ofere confort maxim. Casa principala, in suprafata de 550mp, prezinta un joc armonios de volume. La nivelul strazii (+0.0m) regasim garajul (2 masini), camera tehnica, spatii de depozitare, dar si o camera cu baie destinta personalului auxiliar. Parterul (+1.5m) este alocat bucatariei inchisa (complet mobilata si utilata), dinning-ului, living-ului dublu, unui dormitor, unei bai si accesului catre un patzio cu aer victorian. Nivelurile superioare, decalate vertical, gazduiesc un dormitor cu baie proprie si dressing, o sala de sport, o biblioteca / birou cu masa de biliard profesionala Brunswick, un grup sanitar si o terasa. Generosul dormitor matrimonial are propria baie, dressing si terasa exterioara. Per total, casa principala gazduieste 8 camere, 6 dormitoare, 5 bai, 2 garaje acoperite si multiple spatii de depozitare. Casa de oaspeti, in suprafata de 120 mp, este realizata exclusiv pe parter si include 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, o zona de lounge si o terasa ce priveste catre intreaga curte. Foisorul de vara anexat priscinei detine bucatarie, baie, gratar, dus exterior, magazie de depozitare, toate desfasurate pe o suprafata de 85 mp.

Executia si finisarea proprietatii sunt extraordinare: materiale naturale (piatra, lemn), panouri solare pentru apa calda, luminator cu degivrare (aprox. 10mp), inaltimi variabile ale plafoanelor (de la 2,7m la 4,6m), obiecte de design interior premiate la concursurile de specialitate, bai Villeroy&Boch cu radiatoare Cordivari, geamuri cu tamplarie de lemn Meranti exotic cu sistem antiefractie pe parter, securitate Bplus, usa de intrare Dierre, usi interioare germane cu bariera fonica dubla, parchet triplu stratificat nuc, 2 seminee import Franta, sistem video cu 18 camere, porti de lemn Meranti, deck exterior 340 mp lemn exotic triplu stratificat garantat 50 de ani, centrala termica Die Dietrich cu incalzire in pardoseala si convectoare Siemens, sala de sport cu aparate profesionale Technogym si sauna 2 persoane Villeroy&Boch, sistem integrat audio BOSE in exterior (curte) si sistem cu televizor Bang & Olufsen la interior, aer conditionat centralizat Daikin, 3 puturi de apa, filtrate microbiologic puritate 0,0034, generator Caterpillar (62 KW) care ofera autonomie 6 zile, tigla provenienta din Italia pentru acoperis, bucatarie Miele.

Pretul este aferent proprietatii mobilata / utilata (mai putin tablourile). O placere sa fii acasa!