Inchiriere apartament 4 camere I Duplex, gradina I Emerald, Barbu Vacarescu

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

1580 €

Suprafata utila:

126 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 126 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 4
Număr de etaje 9
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Barbu Vacarescu
Vedere N/A
Orientare Vest
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2008
Anul renovării: 2018
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 941747
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. băi: 3
Dormitoare: 3
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Valoare întreținere medie: 250
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 187
Suprafață terasă (mp): 10
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 126
Situat la parterul si primul nivel (duplex) al unei cladiri si situata in cadrul complexului Emerald din zona Barbu Vacarescu - Parcul Circului - Lacul Tei, acest apartament cu patru camere (3 dormitoare), gradina proprie si loc de parcare subteran pe care il propunem spre inchiriere poate fi locuinta potrivita pentru dvs.

Locuind aici veti avea parte de liniste, intimitate, confort, un spatiu verde propriu, o gradina comuna, securitate, sala de squash si fitness, locuri de joaca pentru copii (interior / exterior) si acces facil atat catre centrul cat si catre nordul orasului.

Apartamentul in suprafata utila de 126 mp este decomandat, fiind compus din living, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, 3 dormitoare. 3 grupuri sanitare si 1 terasa cu gradina. Parterul este dedicat zonei de zi unde gasim un living cochet mobilat, un grup sanitar, bucataria complet mobilata si utilata si accesul catre terasa si gradina proprie. Scara interioara te conduce catre zona destinata odihnei, compusa din trei dormitoare, cel matrimonial beneficiind de baie proprie cu cada. O a doua baie cu dus, un dormitor mobilat si echipat in prezent pentru destinatia dressing, un spatiu de depozitare si un dormitor pentru oaspeti / copii completeaza etajul.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan si centrala termica a blocului. Usa metalica, interfonul, supravegherea video si paza garanteaza securitatea. Spatiile de depozitare sunt extinse de o boxa la subsolul imobilului, iar cladirea detine lift si garaj, unde beneficiati de un loc de parcare inclus in pretul de inchiriere.

Complexul Emerald este amplasat pe malul Lacului Tei, in apropiere regasindu-se parcuri (Lacul Tei si Circului), gradinite, scoli si licee, hypermarket-uri (Billa, Kaufland), spatii de agement, terenuri de sport, clinici dentare.