Inchiriere apartament 5 camere | Elegant, Parcare, Terasa | Eminescu, Polona

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Cost chirie (€ / lună)

2000 €

Suprafata utila:

230 m2

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 230 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Număr total camere 5
Număr de etaje 4
Etaj 2
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 0
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Eminescu
Vedere N/A
Orientare Sud
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2010
Anul renovării: 2020
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1263090
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 3
Dormitoare: 3
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Nr. garaje: 1
Garanție: 2000
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Vecinătăți: Stefan cel Mare, Polona, Dacia
Compart: Decomandat
Suprafata construită (mp): 280
Suprafață terasă (mp): 15
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 230
Acest apartament spatios si elegant cu 5 camere si o terasa de 15mp pe care il propunem spre inchiriere se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei: Eminescu-Polona.

Localizata la etajul 2 al unui imobil ce dateaza din anul 2010 (singur pe etaj), proprietatea impresioneaza inca de la intrare prin spatiile largi, deschise precum si calitatea finisajelor, obiectelor utilizate pentru mobilare / utilare. Pozitionare (din punct de vedere a punctelor cardinale) pe sud si suprafata vitrata mare permite luminii naturale sa sclade proprietatea pe tot parcusul zilei. Singurul filtru fin pe care il primeste lumina naturala este cel aferent vegetatiei mature, coamei copaciilor care se vad aproape de pe fiecare fereastra.

Din punct de vedere functional, pe o suprafata utila de 230mp aveti la dispozitie 5 camere (3 dormitoare), o camera de serviciu, 3 bai complet utilate si o toaleta de serviciu, o bucatarie larga, inchisa, complet mobilata si utilata si multiple spatii de depozitare incorporate. Compartimentarea este una de tip decomandat.

Living-ul si zona de dinning formeaza un spatiu unitar, semineul functional fiind obiectul ce delimiteaza placut spatiile. Accesul pe terasa in suprafata de 15mp se poate realiza atat din living cand si din bucatarie. Iluminarea proprietatii este si aceasta deosebita, scafele luminoase si spoturile reprezentand accente cu gust. Baile se remarca prin obiectele sanitare originale, mobilierul luxos si dotarile de varf: cada de tip jacuzzi, cabina mare de dus. Dormitoarele sunt spatioase, beneficiind de spatii de depozitare si baie proprie.

Vei beneficia de ferestre de tip termopan, acces la cablu tv si internet, aer conditionat, sistem de alarma, usa antiefractie si senzori de incendii. Cladirea dispune de centrala termica cu contorizare individuala, lift, parcare subterana, sala de sport si paza 24 ore.
Imobilul se afla pe o strada istorica putin circulata din zona Eminescu - Polona. Vei fi la cativa pasi de restaurante, teatre, piete de aprovizionare, parcuri si cladiri-monument.